Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Κλιματική αλλαγή και βιώσιμη ανάπτυξη στο Μέγαρο Μουσικής

Για 9η συνεχή χρονιά, ο θεσμός BRAVO που υλοποιεί το QualityNet Foundation αναπτύσσει κοινωνικό διάλογο για τη βιώσιμη ανάπτυξη, που κορυφώνεται με την ετήσια εκδήλωση BRAVO 2018 την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

abravosustainabilityawards18

123
0

Η ετήσια εκδήλωση Bravo 2018 θα αναπτύξει το κρίσιμο θέμα «Η αντιμετώπιση των προκλήσεων της Κλιματικής Αλλαγής» και θα περιλαμβάνει ανάδειξη των πρωτοβουλιών βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιούνται από επιχειρήσεις – οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας πολιτών. Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι: Νέα Μοντέλα Ανάπτυξης - Η Συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα - Πολιτική προστασία και Κλιματική αλλαγή.

Εκπρόσωποι θεσμικών, επιχειρηματικών και κοινωνικών φορέων, όπως οι κ. κ. Ε. Σαρτζετάκης, Καθηγητής - μέλος της Επιτροπής Κλιματικής Αλλαγής, Ε. Τσοτσορός, Πρόεδρος Ομίλου ΕΛΠΕ, Ν. Χαραλαμπίδης, Γεν. Διευθυντής Greenpeace, Γ. Βερνίκος, Πρόεδρος ΟΚΕ, Κ. Παπαλεξανδρή, Γενική Διευθύντρια Ελλάδας Trans Adriatic Pipeline, Χ. Δούκας, Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Κ. Αγοραστός, Πρόεδρος ΕΝΠΕ, Ε. Λέκκας, Πρόεδρος ΟΑΣΠ, συνεισφέρουν στον δημόσιο διάλογο για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής στη χώρα μέσα από:

- την παρουσίαση των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται, καθώς και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υλοποίηση των εθνικών πολιτικών

- τις συνέργειες που διαμορφώνονται στο πλαίσιο της οικονομίας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας και τη συμβολή τους στην υποστήριξη της κλιματικής αλλαγής

- την ανάδειξη της σημασίας της συνεργασίας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην ανάπτυξη των υποδομών

- την ανάδειξη των οργανωτικών υποδομών που απαιτούνται για την επιτυχή αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης από τις φυσικές καταστροφές, καθώς και της αποτελεσματικής συνεργασίας ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στην υποστήριξη της κοινωνικής συνοχής

Ο διάλογος για τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, στον απόηχο των τραγικών συμβάντων που συνέβησαν στη χώρα τον τελευταίο χρόνο, συμπίπτει χρονικά με την παρουσίαση του σχεδίου για την ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΚΛΙΜΑ 2030 από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και την παγκόσμια διάσκεψη για τη κλιματική αλλαγή και των μεγάλων προκλήσεων για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, αλλά και τις συνέπειες των φαινομένων της κλιματικής αλλαγής.

Η συμμετοχή στην ετήσια εκδήλωση BRAVO 2018 είναι δωρεάν και γίνεται μόνο με προσωπικές προσκλήσεις, τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν στο τηλέφωνο 210 68 91 524 ή στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία τους στο email: info @qualitynet.gr.

Η ετήσια εκδήλωση BRAVO 2018 τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, των Υπουργείων Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και με την υποστήριξη του ΣΕΒ, της ΚΕΔΕ και την ΕΝΠΕ. Υποστηρίζεται, επίσης, από τον Όμιλο ΕΛΠΕ, τον Όμιλο Μυτιληναίο, την εταιρεία ΟΤΕ-COSMOTE, τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και την εταιρεία Coca-Cola. Χορηγοί επικοινωνίας είναι  οι:  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤ1, ATHENS VOICE, REAL.GR, FORTUNE, CNN GREECE, ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ, FLASHTV, ECOΖΗΝ, CSRNEWS.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ΕΜΕΑ, AFTODIOOIKISI.GR, OTANEWS.GR, MYOTA.GR, WATER&WASTE.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.sustainablegreece2020.com

Και στα τηλέφωνα:

Πόπη Αλιφραγκή: 210 68 98 524

Τίτα Μαρσώνη: 210 68 91 524

Το επίσημο πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία