BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Σηµάδια πρώτης ισορροπίας λίγο πάνω από τα 95 σεντς στο βαµβάκι

Οι χρηµατιστηριακές τιµές στο βαµβάκι κατάφεραν να κρατηθούν για λίγο πάνω από τα 100 σεντς και αυτό είναι λογικό, καθώς αρκετοί κερδοσκόποι βρήκαν την ευκαιρία να ρευστοποιήσουν αποκοµίζοντας τα κέρδη τους.

papadogianis_M_3_5

Γιάννης Παπαδογιάννης

252
0

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Μην ξεχνάµε πως ο βασικος λόγος του πρόσφατου ράλι ήταν το µπάσιµο των γνωστών µας funds στην άνοδο. Βέβαια δεν είδαµε και κάποιο τεράστιο γύρισµα παρά µόνο διόρθωση και σηµάδια µιας πρώτης ισορροπίας λίγο πάνω από τα 95 σεντς ανά λιµπρα. Να σηµειωθεί ότι η ζήτηση όσο δοκίµαζε το χρηµατιστήριο τα υψηλά του ήταν τουλάχιστον νωχελική.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Στην ελληνική αγορά η ζήτηση είναι περιορισµένη και αφορά µικρές ποσότητες προς κάλυψη άµεσων αναγκών κυρίως Τουρκικών κλωστηρίων. ∆εν είναι και εύκολο για τους κλωστές να αφοµοιώσουν τιµές άνω των 100 σεντς και οι περισσότεροι αναβάλουν τις αγορές. Το κλίµα για την καλλιέργεια έχει γυρίσει σε θετικό καθώς οι τιµές είναι υποσχόµενες. Θα µας βοηθούσε ακόµη περισσότερο εφόσον οι τιµές ∆εκεµβρίου ‘24 ακολουθούσαν το ράλι των τιµών Μαΐου ‘24. Τόσο στα φετινά βαµβάκια όσο και της νέας σοδειάς το πριµ επί του χρηµατιστηρίου είναι υπό πίεση, όσο οι τιµές δοκιµάζουν τα υψηλά τους.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία