BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Υποτονική η δραστηριότητα στη φυσική αγορά βάµβακος

Σταδιακή προσγείωση προς την περιοχή των 90 σεντς προδίδουν οι τελευταίες συνεδρίες στο Χρηµατιστήριο της Νέας Υόρκης, σε µια εξέλιξη που έρχεται να επιβεβαιώσει εκ των υστέρων τις κερδοσκοπικές δυνάµεις που είχαν αναπτυχθεί στις αρχές Μαρτίου, όταν οι τιµές άγγιξαν τα 100 σεντς.

papadogianis_M_3_5

Γιάννης Παπαδογιάννης

160
0

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Πολλοί αναλυτές επιµένουν πως ο ανοδικός κύκλος µάλλον τερµάτισε και µε δεδοµένο την αύξηση προσφοράς ίνας και τις υποσχόµενες βάσει εκτιµήσεων νέες σοδειές, η διόρθωση στους κοντινούς µήνες (Μάιος, Ιούλιος) φαντάζει το πιθανότερο σενάριο αντί µιας ενίσχυσης των τιµών της νέας σοδειάς (Νοέµβριος, ∆εκέµβριος).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Τα τουρκικά κλωστήρια κάλυψαν τις άµεσες ανάγκες τους και φαίνεται να µην βιάζονται να αγοράσουν για µπροστινούς µήνες, παρά τη συνεχιζόµενη πτωτική πορεία της χρηµατιστηριακής τιµής, σε µια εξέλιξη που ωθεί τη φυσική αγορά σε κατάσταση υποτονικής δραστηριότητας. Οι εγχώριες τιµές διατηρούνται σε επίπεδα λιγότερο ανταγωνιστικά σε σχέση µε τις σοδειές της Αυστραλίας και της Βραζιλίας.  Οι αγοραστές παραµένουν εγκρατείς ως προς το πριµ επί του χρηµατιστηρίου για τις προπωλήσεις ελληνικού βάµβακος, αφού αναµένουν καλύτερες παραγωγές και από αυτές της Ισπανίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία