BACK TO
TOP
Δρώμενα

Την κτηνοτροφία ξεκίνησε ο Mark Zuckerberg στη Χαβάη

Ο Mark Zuckerberg, Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και συνιδρυτής της Meta, ξεκίνησε να ασχολείται με την κτηνοτροφία στο Kauai της Χαβάη, δημιουργώντας το ράντζο Ko'olau Ranch, όπως ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Instagram.

828

110
0

Στην ανάρτησή του είπε ότι στόχος του είναι να «δημιουργήσει ένα από τα πιο ποιοτικά βοδινά κρέατα στον κόσμο». Είπε ότι εκτρέφει βοοειδή της ιαπωνικής φυλής Wagyu και της σκωτσέζικης φυλής Angus που θα «τρώνε ως γεύμα ξηρούς καρπούς μακαντάμια και θα πίνουν μπύρα που παράγουμε εδώ στο ράντσο».

«Κάθε αγελάδα τρώει 5-10 χιλιάδες λίβρες ζωοτροφής κάθε χρόνο, οπότε αυτό απαιτεί πολλά στρέμματα φυτειών μακαντάμια", σχολίασε ο Zuckerberg, υπογραμμίζοντας την κλίμακα και την αφοσίωση που απαιτείται για αυτήν την προσπάθεια. Ανέφερε επίσης πως οι κόρες του συμμετέχουν ενεργά στις λειτουργίες του ράντζο, ενισχύοντας έτσι την οικογενειακή τους σύνδεση.

«Από όλα τα έργα μου, αυτό είναι το πιο νόστιμο», ολοκλήρωσε ο Zuckerberg, υπογραμμίζοντας τον ενθουσιασμό του για αυτήν τη νέα επιχείρηση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία