BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αυλή της Χρηστίδης

Πάνω από 1.500 άτομα βρέθηκαν στο μεγάλο ραντεβού του αγροτικού κόσμου, την 6η Έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων στις εγκαταστάσεις του καταστήματος γεωργικών εφοδίων ΧΡΗΣΤΙΔΗ, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτέμβριου γεγονός που αποδεικνύει τη βαρύτητα της διοργάνωσης για τον αγροτικό κλάδο τη περιοχής.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αυλή της Χρηστίδης

28
0

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι επισκέπτες που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης  είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκθέτες, να γνωρίσουν νέα προϊόντα, μηχανήματα και τεχνολογίες, να συζητήσουν για το μέλλον της γεωργίας στη χωρά μας και να προγραμματίσουν τις μελλοντικές τους επενδύσεις.




Στην εκδήλωση συμμετείχαν 16 κορυφαίες εταιρείες του αγροτικού κλάδου. Η έκθεση παράλληλα πλαισιώθηκε από πολλές εκδηλώσεις ενημέρωσης των αγροτών από τους εκθέτες και στις οποίες παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και τα επιτεύγματα της αγροτικής τεχνολογίας καλύπτοντας πλήρως όλες τις απαιτήσεις ενημέρωσης των αγροτών και επαγγελματιών του κλάδου όσο αφορά, τις νέες τεχνολογίες , μηχανήματα, εξοπλισμό και εφόδια.



Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, Δημήτρης και Άρης Χρηστίδης ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες αλλά και όλους τους επισκέπτες που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια για ακόμη μια χρονιά υποσχόμενοι μελλοντικά ακόμη δυναμικότερη παρουσία στο χώρο της γεωργίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία