BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Άγιος Βελβεντός κύριος Βατοπέδι

Κάτι από...µηχανοπαρέα θυµίζει η επέλεση που καταγγέλλουν οι γεωτεχνικοί του δηµοσίου, λέγοντας πως ακούγονται φωνές που αναφέρονται σε ιδιώτες φυτοϋγειονοµικούς ελεγκτές και κτηνιάτρους εκτροφής. Κάποια λέει «κέντρα και παράκεντρα» αντί να προσπαθούν να παράξουν χρήµα και πραγµατικές ιδιωτικές επενδύσεις για τη χώρα επιχειρούν να γίνουν «χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη».

trupia_barka1

8
0

Άραγε, σε ποια ρετιρέ και ισόγεια αναφέρεται η ΠΟΓΕ∆Υ, που προειδοποιεί ότι πρακτικές του 2001 και του 2004, όπου κάποιοι βρέθηκαν να είναι παχυλά αµειβόµενα «στελέχη» και κάποιοι άλλοι να τραβάνε απλώς το κουπί, δεν θα περάσει άλλη µια φορά. «Όσοι ονειρεύονται ισόγεια και ρετιρέ θα µείνουν µε το όνειρο», λέει θυµίζοντας στον υπουργό της πλατείας πως τα ισόγεια της Βάθη του έδωσαν τα επιχειρήµατα για να αποτρέψει την επιβολή αµερικανικών δεσµών στη ΦΕΤΑ και εξασφάλισε αυτή την... επιτυχία του. Κάποιοι, κατά την ΠΟΓΕ∆Υ, ονειρεύονται να αντιγράψουν εργασίες µηχανικών, υπενθυµίζοντας προς πάσα κατεύθυνση πως το τρεις εξαµαρτείν ουκ ανδρός σοφού.                                             

Τι γίνεται ρωτάει ο Καρασµάνης και παραµένουν ανενεργά 350 εκατ. ευρώ που είχαν ενταχθεί επί υπουργίας του και αφορούν τη στήριξη ιδιωτικών επενδύσεων στον πρωτογενή και στον αγροδιατροφικό τοµέα για µεταποίηση και εµπορία αγροτικών προϊόντων;                                              

Αλήθεια µε το θέµα ∆ιεπαγγελµατική Φέτα σε ποιους χτύπησε το καµπανάκι την περασµένη βδοµάδα ο υπουργός της πλατείας καλώντας να αναλάβουν τις ευθύνες τους; Γιατί η υπόθεση γενικά έλεγχοι στο γάλα όχι µόνο µπάζει αλλά έχει αρχίσει να παίρνει και πολύ περίεργη τροπή. Τα ‘πε τις προάλλες ξανά κι ο Μάξιµος (έδωσα τη µάχη στο γάλα), που χτυπάει καµπανάκι για την πασχαλινή περίοδο και για το εµπόριο αρνιών. Κατά τα λοιπά, η εικόνα «ξέφραγο» αµπέλι σε βάρος του πρωτογενούς τοµέα διαρκώς εµπεδώνεται δίνοντας πατήµατα για µηχανογραφίες!                                      

«Για ποιο λόγο, στις φετινές κινητοποιήσεις, το µπλόκο της Νίκαιας το οποίο ήταν πανθεσσαλικό, συγκέντρωσε µόλις 270 τρακτέρ την πρώτη µέρα των κινητοποιήσεων;», ρωτάει την πανελλαδική Μπλόκων το αγροτικό παράρτηµα του κυβερνώντος κόµµατος στη Λάρισα, αφού πρωτίστως έχει παραθέσει µια µακροσκελή µε... τρανταχτά επιχειρήµατα, που δείχνουν ότι το αγροτικό ζήτηµα έχει λυθεί!  Εξάλλου, υποστηρίζει, οι αγροτοσυνδικαλιστές «εξοβέλισαν» το φορολογικό και ασφαλιστικό, αφού κι αυτό λύθηκε...

Ο Γύλος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία