BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Από τρεις κορυφαίες μάρκες προέρχονται τα 4 από τα 5 τρακτέρ στην Αγγλία

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Μηχανικών Γεωργίας (AEA) της Αγγλίας, το 2018 ταξινομήθηκαν 12,102 τρακτέρ στη χώρα

Deere_giant_1

Βασίλης Σοφός

703
0

John Deere, New Holland και Case σκαρφάλωσαν στις τρεις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με τον Σύλλογο Μηχανικών Γεωργίας (AEA) της Αγγλίας.

Αναλυτικότερα, και με βάση τα στοιχεία των ταξινομήσεων που αφορούν το 2017 –τα στοιχεία εξάγονται σχεδόν ένα χρόνο μετά το τρέχον έτος- ταξινομήθηκαν 3.915 τρακτέρ John Deere. Η κατασκευάστρια πήρε όπως φαίνεται τη μερίδα του λέοντος στην αγαρά με 28,4%.

Αμέσως μετά έρχεται η New Holland, η οποία με 15,8% μερίδιο αγοράς και 2.180 μονάδες ξεπέρασε την Massey Ferguson, η οποία πούλησε 1973 τρακτέρ (μερίδιο 14,3%). Ωστόσο, τα στοιχεία που δημοσίευσε ο Σύλλογος Μηχανικών της Γεωργίας δείχνουν πως τις πρωτιές τις έχουν πάρει στην ουσία η John Deere και άλλοι δύο όμιλοι, μέσα στους οποίους ανήκουν οι εταιρείες κολοσσοί.

Μετά την John Deere δηλαδή, οι όμιλοι AGCO (Massey Ferguson, Fendt, Valtra και Challenger) και CNH (New Holland και Case IH) κατέκτησαν την δεύτερη και τρίτη θέση των πωλήσεων.

Οι δύο όμιλοι μαζί με την John Deere συμπληρώνουν το 77,9% των συνολικών ταξινομήσεων. Με άλλα λόγια, τέσσερα στα πέντε τρακτέρ προήλθαν από τις παραπάνω μάρκες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία