BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εντυπωσιάζει με τις λειτουργίες του το πολυχρηστικό Antonio Carraro TRX 5800

Ο μικρός επαγγελματίας TRX 5800 των 50 ίππων μπαίνει στην γκάμα της Antonio Carraro και ως πολυχρηστικό ισοδιαμετρικό τρακτέρ είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε οπωρώνες, αμπελώνες και πολλές άλλες εργασίες.

2500x2000_863616__1_

Βασίλης Σοφός

317
1

Οδηγείται και από τις δύο πλευρές, εφοδιάζεται με μοτέρ 50 ίππων και διαθέτει μηχανική μετάδοση 16+16. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα ήταν πιο «λογικά» για ένα μεγαλύτερο τρακτέρ, όμως η Antonio Carraro τα βάζει απλόχερα στο νέο της μικρό πολυχρηστικό TRX 5800 με το μικρό μεταξόνιο που φέρνει ευελίξία σε στενούς χώρους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εργασία του χειριστή του TRX 5800 απλοποιείται από την περιστρεφόμενη θέση οδήγησης και τον εργονομικό σχεδιασμό, προσφέροντας στο χωράφι μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ταχύτερη εκτέλεση των εργασιών.

Το TRX 5800 μπορεί να συνεργαστεί με πολλούς τύπους εργαλείων - εμπρός ή πίσω - για όργωμα, ψεκασμό καλλιεργειών, διαχείριση αμπελώνων, κτηνοτροφικές εργασίες και συλλογή φρούτων. Για τις εφαρμογές στον αστικό τομέα, το μηχάνημα μπορεί επίσης να λειτουργήσει με εργαλεία για τη συντήρηση δρόμων, τη φροντίδα του εδάφους, τη δασοκομία και τα εργοτάξια.

Η ανυψωτική ικανότητά του είναι 2,2 τόνοι ενώ το μοντέλο μπορεί να φιλοξενήσει και μεγάλους βραχίονες ανύψωσης στο σασί του για βαρύτερα φορτία και πιο απαιτητικές εργασίες. Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης μια αναβαθμισμένη αντλία λαδιού για παροχή έως 43 λίτρα/λεπτό.

Επιπλέον, η μεγάλη πλατφόρμα του, η οποία είναι τοποθετημένη σε μπλοκ, εξασφαλίζει ηχομόνωση στην καμπίνα και μειωμένους κραδασμούς. Μέσα στην καμπίνα, ο πίνακας οργάνων θεωρείται πλήρης για την κατηγορία του τρακτέρ, μιας και η οθόνη που είναι τοποθετημένη παρέχει πληροφορίες για το PTO, την ταχύτητα και τις ώρες εργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο διατίθεται με διάφορες διαστάσεις ελαστικών, με την κάθε μία να προορίζεται για συγκεκριμένες εργασίες. Ακόμη, στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και το τζόιστικ που εκτελεί λειτουργίες όπως η ανύψωση.

Εξίσου σημαντική, τέλος, είναι και η αρκετά πλήρης προαιρετική καμπίνα Red Cab με κλιματισμό και άλλα χαρακτηριστικά άνεσης που διαθέτουν οι μεγαλύτερες Σειρές τρακτέρ Antonio Carraro.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

23-01-2020 08:24Γιώργος Βασιλακης

Παιδιά είναι ένα μετριας κατηγορίας τρακτέρ έχω το trx 9800 και υπάρχουν αρκετά προβλήματα στα ηλεκτρονικά του επίσης στο κάθισμα η περιστροφή του λόγο το ότι το τιμόνι δουλεύει με λάδια τρώει τους σωλήνες κατά την περιστροφή με αποτέλεσμα να τρυπάνε αντικατάσταση τους υπερβολικα δύσκολη !!!!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία