Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μπροστινή ρυθμιζόμενη ανάρτηση για βελτίωση πρόσφυσης και άνεσης βάζει η Massey Ferguson στη Σειρά MF 3700 AL

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, τα μοντέλα MF 3700 AL που εξοπλίζονται στο εξής με τη νέα μπροστινή ανάρτηση διαθέτουν ακόμη καλύτερη πρόσφυση, προσφέροντας όμως και βελτιωμένη άνεση, συμπεριλαμβανομένης της δεδομένης ευελιξίας για την οποία φημίζεται η συγκεκριμένη γκάμα.

MF3700_03

1876
0

Με σύστημα ανάρτησης στον μπροστινό άξονα εξοπλίζει τώρα η Massey Ferguson όλα τα μοντέλα της Σειράς MF 3700 AL που αποδίδουν 75, 85 και 95 ίππους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η νέα επιλογή στον εξοπίσμό, η οποία είναι διαθέσιμη στο εξής για παραγγελία, θα βελτιώσει περαιτέρω την άνεση κατά την οδήγηση, την πρόσφυση και το χειρισμό αυτών των σταθερών και ευέλικτων τρακτέρ.

«Το MF 3700 AL έχει σχεδιαστεί έτσι που να συνδυάζει σταθερότητα και άνεση με υψηλές προδιαγραφές για όσους εργάζονται σε ορεινό και δύσκολο έδαφος», λέει ο Francesco Murro, Διευθυντής μάρκετινγκ της Massey Ferguson για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Πλήρως ενσωματωμένο στο τρακτέρ, ο εμπρός άξονας είναι συμβατός για χρήση με τον εμπρόσθιο σύνδεσμο και το PTO ενώ διαθέτει ρύθμιση ύψους +/- 45 χιλιοστά. Όπως επισημαίνει η Massey Ferguson, το σύστημα είναι χχεδιασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα με τον εμπρόσθιο άξονας να κινείται γύρω από ένα κεντρικό σημείο περιστροφής.

Οι υδραυλικοί κύλινδροι του επιτρέπουν να κινείται πάνω με την απορρόφηση των κραδασμών να εκτελείται με τον καλύτερο τρόπο.

Μέσω δύο κουμπιών στην καμπίνα ο μπροστινός άξονας μπορεί να προσαρμοστεί στον τρόπο λειτουργίας που επιθυμεί ο χειριστής:

- Αυτόματη λειτουργία: διαχείριση της ανάρτησης χωρίς επέμβαση του χειριστή

- Χειροκίνητη λειτουργία: Ρύθμιση του ύψους +/- 45 χιλιοστά από τον χειριστή

- Κλείδωμα: Η ανάρτηση «κλειδώνει» στη χαμηλότερη θέση αλλά παραμένει ελέυθερη να ταλαντεύεται γύρω από τον άξονα (προσφέρεται για εργασίες που απαιτούν ακρίβεια χειρισμού όπως είναι η φόρτωση παλετών. 

Με ισχύ έως και 95 ίππους, το MF 3700 AL αναβαθμίζεται λοιπόν και γίνεται ακόμη πιο ικανό να αντεπεξέλθει σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών που εκτελούνται σε δύσκολα εδάφη, στο χωράφι και σε αμπελώνες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία