BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ευελιξία και ασφάλεια τα χαρακτηριστικά που πρεσβεύει το Antonio Carraro TGF Ergit S

To μικρό και ευκίνητο τρακτέρ της Antonio Carraro μπορεί να εργαστεί με σταθερότητα σε πλαγιές και απότομα εδάφη ενώ διατίθεται με δύο εκδόσεις καμπίνας ανάλογα με τις ανάγκες.

carraro_ergit

467
0

Το TGF Ergit S της Antonio Carraro είναι ένα τρακτέρ πολύ χαμηλού προφίλ με διαφορετικούς τροχούς μπροστά και πίσω, σχεδιασμένο για στενούς και πυκνούς αμπελώνες και οπωρώνες. Ο σχεδιασμός του, σήμα κατατεθέν, του επιτρέπει να κυκλοφορεί ανάμεσα στις σειρές χωρίς να καταστρέφει φύλλωμα.

Το χαμηλό του προφίλ το κάνει σταθερό και ασφαλές σε πλαγιές και απότομα εδάφη. Το μικρό μέγεθός του επιτρέπει μια πολύ μικρή ακτίνα στροφής και κινείται με ευκινησία σε στενούς αμπελώνες και οπωρώνες. Έχει δύο διαθέσιμες καμπίνες: «Starlight» και την πολύ χαμηλή καμπίνα «Protector» με πιστοποίηση συμπίεσης Κατηγορίας 4.

Με ύψος μόνο 174 εκατοστά, η καμπίνα Protector 100 με την οποία μπορούν να εξοπλιστούν επίσης τα τρακτέρ είναι μια καμπίνα χαμηλής συμπίεσης η οποία προσφέρει οραότητα και άνεση μαζί με την καλύτερη προστασία.

Ως τώρα αποτελεί τη μοναδική, μικρή καμπίνα με πιστοποίηση συμπίεσης Κατηγορίας 4 στην αγορά των γεωργικών ελκυστήρων. Η συμπίεση Κατηγορίας 4 εξασφαλίζει την καλύτερη μόνωση της καμπίνας και την μεγαλύτερη προστασία του χειριστή από τα φυτοφάρμακα με την οποία ψεκάζει για την προστασία των καλλιεργειών του.

Το πλαίσιο σε προφίλ «πεταλούδας» είναι, τέλος, ιδανικό για συνεχόμενο στρίψιμο καθώς δεν έχει γωνίες ή προεξοχές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία