BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη νέα γενιά της ευέλικτης μπροστινής χοάνης FTender λανσάρει η Amazone

Με χωρητικότητα 1600 ή 2000 λίτρων, οι νέες χοάνες FTender της Amazone είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο που να μην περιορίζουν την ορατότητα, ενώ το πλατύ άνοιγμά τους προσφέρει μειωμένους χρόνους πλήρωσης.

FTender1600_Cenius_Fendt_d0_kw_DJI_0225_d1_190821

Βασίλης Σοφός

40
0

Η Amazone λανσάρει τη νέα γενιά μπροστινών χοανών FTender. Η γκάμα περιλαμβάνει δύο μοντέλα χωρητικότητας 1600 και 2000 λίτρων. Σύμφωνα με την εταιρεία, το κωνικό σχήμα τους καθώς και το ευρύ άνοιγμα διευκολύνουν την πλήρωση και συμβάλλουν στη βελτίωση της ορατότητας στην εργασία και κατά τη μεταφορά.



Οι χοάνες FTender μπορούν να συνδυαστούν με δίσκους ή καλλιεργητές για τη δημιουργία μια καλής κάλυψης καλλιέργειας, με σπαρτική ή για διανομή λιπάσματος στη σπορά. Δεδομένου ότι οι χοάνες είναι συμβατές με Isobus, μπορούν να συνεργαστούν με εργαλεία από άλλες μάρκες που πληρούν αυτό το πρότυπο και έχουν κεφαλή διανομής. Παράλληλα επωφελούνται από την ηλεκτρική, κεντρική και ογκομετρική κατανομή των αναρτώμενων και συρόμενων πνευματικών σπαρτικών της Amazone.



Να επισημανθεί πως το πλαίσιό τους μπορεί να φιλοξενήσει έρματα ή και τον αυτοκατευθυνόμενο μπροστινό κύλινδρο T-Pack-F.


Συνοπτικά, οι χοάνες FTender έχουν ένα ευρύ φάσμα χρήσεων ως μέρος ενός αρθρωτού κιτ:

1. Με τον παραδοσιακό τρόπο, ως χοάνες σπόρου για τον συνδυασμό σπαρτικής Avant

2. Ως πρόσθετη χοάνη σπόρου σε συνδυασμό με τις πνευματικές σπαρτικές Centaya για μείωση του χρόνου πλήρωσης και αύξηση της παραγωγής. Εναλλακτικά, το FTender μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χοάνη λιπάσματος σε συνδυασμό με το Centaya, έτσι ώστε μια πρόσθετη είσοδος λιπάσματος να μπορεί να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας τη μέθοδο SingleShoot. Σε αυτές τις επιλογές συνδυασμού, το FTender μπορεί είτε να έχει το δικό του, πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα ISOBUS (ανεξάρτητο από το ISOBUS) είτε να ενσωματωθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα της σπαρτικής (ενσωματωμένο ISOBUS).

3. Εναλλακτικά, να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το νέο σύστημα σποράς ακριβείας Precea ως χοάνη λιπάσματος.

4. Να συνδυαστεί με τους καλλιεργητές Catros, Cenius, Certos και Ceus και στη συνέχεια να χρησιμοποιείται για τη διανομή λιπασμάτων.

5. Να συνδυαστεί με παρελκόμενο άλλης μάρκας και έτσι να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεξαμενή με λειτουργία μέτρησης για σπόρους ή λιπάσματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία