BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αγροτικός αλλά και σπορτίφ ο χαρακτήρας του UTV Corvus Terrain DX4 SSV

Το ισπανικό όχημα Corvus είναι πολλαπλών χρήσεων, διαθέτει κινητήρα της Yanmar 900 κυβικών και διατίθεται σε τρεις εκδόσες με την κορυφαία να φέρει και κλειστή κλιματιζόμενη καμπίνα.

corvus-asturias-0026_1

Βασίλης Σοφός

378
1

Το προσφάτως αφιχθέν επαγγελματικό όχημα Corvus Terrain DX4 SSV μπαίνει στην γκάμα της ισπανικής εταιρείας, η οποία για το 2021 ετοιμάζει τόσο βενζινοκίνητα όσο και ηλεκτροκίνητα οχήματα στην κατηγορία. Το Corvus Terrain DX4 SSV απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, έχει κινητήρα πετρελαίου Yanmar 900 κυβικών απόδοσης 24 ίππων και καλή χωρητικότητα φόρτωσης.



Το Corvus μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα ενώ διαθέτει ένα αναδιπλούμενο πίσω κουτί που μεταφέρει 450 κιλά εμπορευμάτων.

Παράλληλα, το πλαίσιό του έχει σχεδιαστεί για να ρυμουλκεί φορτίο με συνολικό βάρος 907 κιλά. Με τελική ταχύτητα 60 χλμ./ώρα, το Terrain DX4 διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων με μεταβλητή κίνηση, σε συνδυασμό με μετάδοση δύο ταχυτήτων.  Στα άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του οχήματος να αναφέρουμε την επιλογή για τετρακίνηση ή πίσω κίνηση που διαθέτει το μοντέλο και το διαφορικό που κλειδώνει στον πίσω άξονα.



Για την απόσβεση, η φίρμα έχει τοποθετήσει διπλά ψαλίδια εμπρός και πίσω ενώ για το φρενάρισμα φροντίζουν τα τέσσερα δισκόφρενα.

Συνολικά, το Corvus SSV Terrain DX4 είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις (Standard, Pro και Cab).



Στην πρώτη έκδοση περιλαμβάνονται μπάρες οροφής και πίσω κοτσαδόρο, η δεύτερη έκδοση φέρει παρμπρίζ, πίσω παράθυρο και εξωτερικά πλευρικά αποθηκευτικά κουτιά 69 και 110 λίτρων ενώ η στην τρίτη έκδοση το μοντέλο διαθέτει κλειστή καμπίνα με θέρμανση και σύστημα ενεργούς δεύθυνησης, κάτι που βρίσκεται στον προαιρετικό εξοπλισμό των δύο πρώτων εκδόσεων.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

09-10-2022 22:42Kostas kilkis

Αυτό θα μπορούσε να έρθει ποτέ Ελλάδα? Και αν ναι.. Με αγροτική άδεια?

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία