BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Dieci Mini Agri 20.4 Smart: Ένα από μικρότερα τηλεσκοπικά για τους πιο στενούς χώρους

Στην γκάμα των τηλεσκοπικών φορτωτών Mini Agri της Dieci είναι ενταγμένο τώρα το μικρότερο μοντέλο της φίρμας με ικανότητα φόρτωσης 2 τόνων και μέγιστο εύρος 4,35 μέτρα.

maxresdefault__3__3

Βασίλης Σοφός

92
0

Με πλάτος 1,55 μέτρα και ύψος 1,92 μέτρα, το νέο Dieci Mini Agri 20.4 Smart είναι ένας από τους πιο μικρούς τηλεσκοπικούς φορτωτές στην αγορά, παρ΄όλα αυτά με άνετη καμπίνα και μια σειρά από σημαντικές δυνατότητες στους στενούς χώρους.



Τροφοδοτείται από ένα τρικύλινδρο Kubota Stage V χωρίς AdBlue και απόδοση 50 ίππων ενώ χρησιμοποιεί μετάδοση μίας ταχύτητας, η οποία του επιτρέπει να μεταφέρει φορτίο με τελική ταχύτητα 25 χλμ./ώρα. Η υδραυλική αντλία παρέχει ρυθμό ροής 94 λίτρα/λεπτό.



Το Mini Agri 20.4 Smart επωφελείται επιπλέον από το υδραυλικό παραλληλόγραμμο που είναι ενσωματωμένο στον πατενταρισμένο από την Dieci κύλινδρο ανύψωσης και έχει ήδη τοποθετηθεί στην υπόλοιπη γκάμα. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η διαμόρφωση συμβάλλει στη μείωση του αριθμού των σημείων λίπανσης καθώς και των μηχανικών τάσεων.



Να σημειωθεί, τέλος, ότι η ποδιά Euro διαθέτει μηχανικό ή υδραυλικό κλείδωμα και διατίθεται προαιρετικά, δίνοντας ελευθερία κοινόχρηστης διαχερίσης εξαρτημάτων μεταξύ τρακτέρ και φορτωτή.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Dieci
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία