BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Altek GPS και Lykketronic παρουσιάζουν τη νέα τεχνολογία ψεκασμού Smart-c-Spray 124

Έως και τέσσερις γραμμές ψεκασμού ικανές να λειτουργούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με άλλες, επιλεγμένες από το τερματικό, επιτρέπουν την επιλογή πολλαπλών ακροφυσίων και τη ρύθμιση ταχύτητων ψεκασμού από την καμπίνα.

pic_14a__twin_smat_c_spray_2

Βασίλης Σοφός

27
1

Ανεπτυγμένο σε συνδυασμό με τον Δανό κατασκευαστή συστημάτων ψεκασμού Lykketronic και επιτρέποντας τη χρήση όλων των τελευταίων ακροφυσίων χαμηλής μετάδοσης, το νέο σύστημα ψεκασμού Smart-c-Spray 124 διαθέτει αυτόματη διεύθυνση (κόμβοι Canbus τοποθετημένοι απευθείας στη γραμμή ψεκασμού) και ατομικό έλεγχο ακροφυσίων για όλα τα ακροφύσια και τις γραμμές. Αυτά μπορούν επίσης να ομαδοποιηθούν για να επιτρέψουν τον χειροκίνητο έλεγχο ενότητας.

Η επιλογή Auto Nozzle Select (AND) επιτρέπει στις γραμμές ψεκασμού να αλλάζουν αυτόματα το μέγεθος / συνδυασμό ακροφυσίων για να αντισταθμίσουν την αύξηση ταχύτητας και παράλληλα την αύξηση της εφαρμογής.



Στα άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται το σύστημα εφαρμογής μεταβλητού ρυθμού (σε συνδυασμό με χάρτες SHP που εισάγονται στο τερματικό του ψεκαστικού) και η παρακολούθηση ροής ακροφυσίων για κάθε θέση ακροφυσίου, κάτι που παρέχει ανταπόκριση σε πραγματικό χρόνο στο τερματικό του ψεκαστικού.

Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες ανάπτυξης, η αντιστάθμιση στροφής παρέχει επίσης μεταβλητό ρυθμό κατά μήκος της γραμμής ψεκασμού ανάλογα με την ταχύτητα και την κατεύθυνση κάθε θέσης ακροφυσίου. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί στα συστήματα ελέγχου ρυθμού της Lykketronic.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-02-2021 02:28ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία