BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επεξεργασία σε βάθος χωρίς λανθασμένη ανάμειξη υπόσχεται η Bednar για τον καλλιεργητή Terraland TN

Ο καλλιεργητής Terraland TN της Bednar γίνεται συμβατός με τα δόντια Zero-Mix, προκειμένου να επεξεργαστεί το έδαφος σε βάθος χωρίς να αναμειγνύει τα διαφορετικά στρώματα.

_RMA2102_NOUV_BEDNAR_TERRALAND_TN_01__1_

Βασίλης Σοφός

62
0

Ο αποσυμπιεστής της Bednar για το Terraland TN είναι τώρα διαθέσιμος με δύο τύπους δοντιών. Στην λίστα εξοπλισμού διατίθενται τα δόντια Active-Mixes, με το καμπύλο προφίλ τους, για να πραγματοποιούν σε ένα πέρασμα μια βαθιά χαλάρωση του εδάφους και να εργάζονται στην επιφάνεια για να ενσωματώσουν υπολείμματα.



Ο νέος όμως τύπος δοντιών που λανσάρει η Bednar για τον καλλιεργητή Terraland TN λέγεται Zero-Mix. Τα δόντια έχουν ίσιο σχήμα, εξασφαλίζουν αποσύνθεση των κάτω στρωμάτων χωρίς ανάμειξη των οριζόντων και χωρίς να πετάγονται στην επιφάνεια οι πέτρες. Αυτά τα δόντια έχουν πλάτος 60 χιλιοστά και αλληλοσυμπληρώνονται με πτερύγια.



Το Terraland TN λειτουργεί σε βάθος 65 εκατοστά. Διατίθεται σε σταθερό πλαίσιο πλάτους 3 και 4 μέτρων, με δόντια εξοπλισμένα με μπουλόνια ή υδραυλικά εξαρτήματα ασφαλείας. Το μηχάνημα έχει στο πίσω μέρος έναν υδραυλικά ρυθμιζόμενο κυλινδρικό -οδοντωτό ή χάλυβδινο- κύλινδρο που ονομάζεται Cutpack. Φιλοξενεί προαιρετικούς εμπρόσθιους τροχούς και υδραυλικά ανυψωμένους πλευρικούς εκτροπείς ενώ μπορεί να εφοδιαστεί με ένα ειδικό κιτ λίπανσης που αποτελείται από σωλήνες και κεφαλή διανομής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία