BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πολύτιμο εργαλείo των κτηνοτρόφων η θερμική κάμερα στο νέο Cat S62 Pro

Η τάση αξιοποίησης της θερμικής κάμερας των τηλεφώνων Cat S60 από επαγγελματίες κτηνοτρόφους βρίσκει υψηλή απήχηση, με το πρόσφατο Cat S62 Pro να διαθέτει τελευταίας γενιάς ενσωματωμένη κάμερα θερμικής απεικόνισης.

20201013_104412-768x1024

Βασίλης Σοφός

70
0

Παρακολούθηση της θερμοκρασίας του εδάφους, εντοπισμός ιδανικής στιγμής για την εφαρμογή κοπριάς αλλά και εντοπισμός των χαμένων ζώων, σωστή θερμοκρασία γάλακτος για να ταϊστούν τα νεογέννητα ζώα και άλλες στοχευμένες και «λεπτές» εργασίες δύναται να φέρει εις πέρας η ενσωματωμένη θερμική κάμερα την οποία ενσωματώνει η Cat στα τηλέφωνά της.

Η σύγχρονη τεχνολογία στα τηλέφωνα της Cat αφήνει το στίγμα της και στον κλάδο της γεωργίας, ενώ φαίνεται ότι η θερμική απεικόνιση μπορεί να προσφέρει νέα δεδομένα και να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και στην κτηνοτροφία.



H ομάδα των Cat phones πέρασε μια μέρα με τον Rob Hodgkins, έναν κτηνοτρόφο από την Αγγλία ο οποίος ανέφερε πως η θερμική κάμερα στο ανθεκτικό smartphone Cat S60 του είναι ένα τεράστιο «περιουσιακό στοιχείο» για τη φάρμα του. Μία θερμική κάμερα απεικόνισης, που παραδοσιακά θεωρείται πολύ ακριβή να την αποκτήσει κάποιος, έγινε τώρα πιο προσιτή για την τσέπη οποιουδήποτε ενδιαφέρεται χάρη στα ανθεκτικά smartphone της σειράς Cat S60 και το πιο πρόσφατο Cat S62 Pro που διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα θερμικής απεικόνισης.

Όπως εξηγεί ο Rob στο παρακάτω βίντεο, η θερμική κάμερα βρίσκει πολλές και πολύτιμες χρήσεις της θερμικής κάμερας, με τον τομέα της παραγωγής και ειδικά της γαλακτοβιομηχανίας να έχουν, μεταξύ άλλων, βοηθηθεί πολύ με τη χρήση της θερμικής κάμερας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την ιστορία του Rob και πώς αξιοποιεί το τηλέφωνό του για να βοηθήσει ο ίδιος το αγρόκτημά του:

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Cat
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία