BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επίσημη η αποκλειστική «τεχνολογική» συμφωνία CNH και Monarch για τον εξηλεκτρισμό των τρακτέρ

Η συμφωνία άδειας χρήσης προβλέπει την έναρξη μιας κλιμακούμενης, αρθρωτής πλατφόρμας ηλεκτροκίνησης που θα επικεντρώνεται σε τρακτέρ χαμηλής ιπποδύναμης.

3063494

Βασίλης Σοφός

50
0

Η CNH Industrial ανακοινώνει τη σύναψη αποκλειστικής, πολυετούς συμφωνίας αδειοδότησης για τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης από την Monarch Tractor, την επιχείρηση με έδρα τις Η.Π.Α. που ειδικεύεται σε πλήρως ηλεκτρικά και αυτόνομα τρακτέρ.

H συμφωνία είναι η πρόσφατη εξέλιξη μεταξύ των δύο μερών, που βασίζεται στο μειοψηφικό επενδυτικό μερίδιο που πραγματοποιήθηκε από την CNH Industrial τον Μάρτιο του 2021. Αναλυτικότερα, οι υπογραφές αφορούν πολλές οικογένειες προϊόντων για τα επόμενα χρόνια, χρησιμοποιώντας μια ευέλικτη διαδικασία που συγκεντρώνει συνεχώς τη συμβολή των αγροτών με στόχο τις νέες διαφοροποιημένες λύσεις που ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες των πελατών.



Αυτή η συμφωνία προωθεί επίσης τη συνεχή δέσμευση της CNH Industrial για την απαλλαγή από τις εκπομπές ρύπων στον κλάδο της γεωργίας μέσω εναλλακτικών συστημάτων. Η ηλεκτροκίνηση και ο αυτοματισμός αποτελούν έτσι βασικές αρχές της στρατηγικής της CNH Industrial, ώστε εκείνη να γίνει ακόμα πιο ισχυρή στην γεωργία. Αυτή η συνεργασία επιτρέπει επίσης στην CNH Industrial να ενισχύσει τις εσωτερικές της δυνατότητες ηλεκτροκίνησης και να αναπτύξει νέες ηλεκτροκίνητες πλατφόρμες ταχύτερα.



Με τη σειρά της, η Monarch Tractor θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα οφέλη της βαθιάς τεχνογνωσίας της CNH Industrial στον τομέα του προϊόντος, της μάρκας, της διανομής και της ισχύος της αλυσίδας εφοδιασμού.


«Είμαστε βέβαιοι ότι τα νέα μονοπάτια που παρέχει η Monarch θα ενισχύσουν γρήγορα την ανταγωνιστική μας θέση στη βιώσιμη γεωργία ακριβείας. Η ταλαντούχα ομάδα τους, η εξαιρετική μηχανική τους οξυδέρκεια και το οικοσύστημα έρευνας και ανάπτυξης της Silicon Valley θα ενισχύσουν σημαντικά τις ψηφιακές μας δυνατότητες. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Monarch για να επιταχύνουμε την καινοτομία στην τεχνολογία EV και να φέρουμε γρήγορα αυτόνομες, πλήρως ηλεκτρικές «λύσεις αξίας» για τον αγρότη όλου του κόσμου», δήλωσε ο Scott Wine, Διευθύνων Σύμβουλος της CNH Industrial.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία