Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρεμιέρες με απουσίες της τελευταίας στιγμής για τη μεγάλη έκθεση Agritechnica του Ανόβερου

Η δημοφιλής διεθνής έκθεση γεωργικών μηχανημάτων σπεύδει σε αναδιάταξη του χώρου, αφού τόσο η John Deere όσο και η JCB αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν για τους δικούς τις λόγους η κάθε μία.

jcb-at-bauma-2019-lowres-18-15989674274Oii1

Βασίλης Σοφός

397
0

Μολονότι όλες οι άλλες μεγάλες κατασκευάστριες θα δώσουν το παρών στην «φυσική» έκθεση Agritechnica 2022 από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 5 Μαρτίου, οι εταιρείες John Deere και JCB αποφάσισαν να μην παρευρεθούν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να θυμηθούμε ότι η John Deere εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους για να ανακοινώσει την απόσυρσή της από όλες τις εκθέσεις αγροτικών μηχανημάτων λόγω της πανδημίας. Αυτό περιελάμβανε την Agritechnica 2021, η οποία σε εκείνη τη φάση ήταν ακόμα στα χαρτιά για τον Νοέμβριο. Η έκθεση δεν έπρεπε να γίνει και ο διοργανωτής DLG (Γερμανική Αγροτική Εταιρεία) ανέβαλε την έκθεση για τέσσερις μήνες μετά, φτάνοντας στα τέλη Μαρτίου.Οι νέες ημερομηνίες, ωστόσο, από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου 2022, δεν αρέσουν σε όλους. Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που αγρότες και εργολάβοι θα επιστρέψουν στα χωράφια και θα έχουν ληφθεί ήδη πολλές από τις αποφάσεις αγορών. Πιεζόμενη από τους εκθέτες, το ίδιο έσπευσε να συνυπολογίσει και η γαλλική έκθεση SIMA, που μετακόμισε από την «παραδοσιακή» της θέση τον Φεβρουάριο/Μάρτιο στον Νοέμβριο (6-10, 2022), ημερομηνίες που πέφτουν επάνω στην ιταλική EIMA μάλιστα (9-13 Νοεμβρίου 2022).Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που προκλήθηκαν από την πανδημία συνεχίζουν και ο αριθμός των επισκεπτών είναι πιθανό να μειωθεί στους 450.000 από εκείνη τη φορά στην Agritechnica 2019. Ο διοργανωτής, DLG, αναμένει περίπου 2.000 εκθέτες (2.820 το 2019) να παρευρεθούν την Agritechnica 2022. Θα γεμίσουν 21 αίθουσες (23 το 2019) σε εκθεσιακό χώρο 378.000 m² (390.000 m² το 2019).Μπορεί η εξέλιξη αυτή να απογοητεύσει κάποιους θαυμαστές ή υποψήφιους αγοραστές, αλλά, αν πρόκειται για τρακτέρ, τότε η τρέχουσα λίστα εκθετών περιλαμβάνει την AGCO (Fendt, Massey Ferguson και Valtra) στην αίθουσα 20, την Same Deutz Fahr στην αίθουσα 4, τον όμιλο Argo Tractors (McCormick και Landini) στην αίθουσα 7, τον όμιλο CNH Industrial (Case IH, New Holland και Steyr) στην αίθουσα 3 και την Kubota στην αίθουσα 5.Η Claas θα είναι και εκείνη παρούσα, αλλά όχι στο κανονικό της περίπτερο, στην αίθουσα 13. Αντίθετα, έχει κλείσει τα τέσσερα Expo Pavilions στη μέση των εκθεσιακών χώρων. Η Rostselmash θα καταλάβει τη συνήθη κερκίδα της στην αίθουσα 9, με τη Zetor και την Belarus να λείπουν από τη λίστα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία