BACK TO
TOP
Τεχνολογία

GL 420 Exacta: Φύτευση με πέρασμα τεσσάρων σειρών για τη νέα μηχανή Grimme

Η πιο πρόσφατη έκδοση της φυτευτικής πατάτας GL420 Exacta της Grimme είναι ένας πραγματικός σύμμαχος στην εξοικονόμηση χρόνου, αφού με ένα πέρασμα προσφέρει φύτευση τεσσάρων σειρών σε πλάτη σειρών 90 εκατοστών.

DaWVW7DWAAECY1W_2

Βασίλης Σοφός

266
0

Όπως οι προηγούμενες επιλογές φυτευτικών δύο, τεσσάρων, έξι και οκτώ σειρών, έτσι και η Grimme GL420 Exacta προσφέρει ακριβή τοποθέτηση της πατάτας με έλεγχο μεταβλητού ρυθμού, επιτρέποντας στο μηχάνημα να καλύψει το έδαφος γρήγορα.



Η φυτευτική περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία Grimme i-Systems, συμπεριλαμβανομένου του Clever Planting που υπολογίζει τον βέλτιστο χώρο φύτευσης για μεγιστοποίηση της απόδοσης, αλλά και του Section Control που απενεργοποιεί αυτόματα τα στοιχεία φύτευσης στα ακρωτήρια και τις γραμμές για εξοικονόμηση σπόρων, χρόνου και χρημάτων. Ο συδυασμός GL420 Exacta, λέει η Grimme, προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη κάλυψη για την καλλιέργεια εδάφους χάρη στο σύστημα επεργασίας GR360.



Δυνατές είναι επίσης οι χημικές επεξεργασίες στην αυλακιά, καθώς η Grimme έχει συμπεριλάβει ειδικά υγρά και εφαρμοστές κόκκων για την επεξεργασία του εδάφους. «Προσφέροντας συνδυαστική φύτευση τεσσάρων σειρών, το GL420 Exacta μειώνει τα κόστη, καθώς απαιτεί λιγότερα περάσματα για τη δημιουργία της καλλιέργειας και χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του, είναι εύκολο και γρήγορο στους ελιγμούς», δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων της Grimme στην Αγγλία Tom Goose.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία