BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Δεκαετή εγγύηση στα αγροτικά ελαστικά Bridgestone και Firestone από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ στην Ελλάδα

Η Bridgestone προχωρά σε επέκταση της εγγύησης που προσφέρεται για τα αγροτικά ελαστικά στα 10 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους, δίνοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον χειριστή, εντός και εκτός πεδίου.

1920_1540996865-642710

233
0

Η αγορά των αγροτικών ελαστικών Bridgestone και Firestone συνοδεύεται πλέον με 10 χρόνια εγγύηση, με την κατασκευάστρια να σημειώνει ότι σε αυτό συνετέλεσε η εντατική δουλειά που γίνεται από το τμήμα R&D στη Bridgestone, ώστε τα radial ελαστικά να διακρίνονται για την εξαιρετική τους απόδοση και ανθεκτικότητα.

Η εταιρεία Bridgestone είναι γνωστό ότι επενδύει χρόνο και πόρους στην έρευνα και την ανάπτυξη των ελαστικών που κατασκευάζει. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, στον τομέα των αγροτικών ελαστικών, είναι τόσο σίγουρη για την ποιότητα των ελαστικών της και για αυτό το λόγο προχωρά σε επέκταση της εγγύησής τους στα 10 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.



Αναλυτικότερα, παρουσιάζει στους τελικούς καταναλωτές την επέκταση εγγύησης σχετικά με την αστοχία υλικού ή κατασκευής των αγροτικών ελαστικών Bridgestone και Firestone, έως και 10 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς από τον τελικό καταναλωτή.

«Με τη καταχώριση των στοιχείων αγοράς, και σε περίπτωση αποδοχής της καταγγελίας εκ μέρους της ΕΛΑΣΤΡΑΚ, που εκπροσωπεί τα ελαστικά Bridgestone και Firestone στην Ελλάδα, ο τελικός καταναλωτής λαμβάνει ένα νέο ελαστικό ή μερική επιστροφή χρημάτων ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς και τα υπολειπόμενο πέλμα», τονίζει στο σχετικό δελτίο Τύπου η ελληνική εισαγωγική εταιρεία ΕΛΑΣΤΡΑΚ.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα, αλλά και στην δεκαετή πλέον εγγύηση, ο χειριστής είναι σε θέση να εργάζεται γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά, να μεταφέρει βαρύτερα φορτία, να καταναλώνει λιγότερα καύσιμα και να έχει καλύτερη απόδοση, προστατεύοντας παράλληλα το πολυτιμότερο αγαθό, το γόνιμο έδαφος.

Eνημερωθείτε αναλυτικά εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία