BACK TO
TOP
Τεχνολογία

H Case IH προμηθευτής και χορηγός στην έκθεση Potato Europe 2023

Η μάρκα θα είναι κύριος χορηγός στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο, εκεί όπου θα κάνει την πρώτη επίδειξη του νέου Optum 340 CVXDrive και θα δώσει έμφαση στις δυνατότητες και τα οφέλη της τηλεματικής AFS Connect.

case_ih_at_potato_europe_fair_1_643770_ac7_

115
0

Αποκλειστικός προμηθευτής τρακτέρ για τις δοκιμές και ένας από τους κύριους χορηγούς στην έκθεση Potato Europe 2023, μιας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως για τους καλλιεργητές πατάτας, θα είναι φέτος η Case IH. Εκτός από την υποστήριξη μιας εκδήλωσης που αποτελεί την κύρια τεχνική έκθεση για την καλλιέργεια στην Ευρώπη, η Case IH αξιοποιεί αυτή την ευκαιρία, για να παρουσιάσει στην Ευρώπη τα νέα προϊόντα, εστιάζοντας σε τεχνολογίες που έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα στην καλλιέργεια πατάτας.



Η Potato Europe πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις βασικές πατατοπαραγωγικές χώρες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου και φέτος η υπαίθρια έκθεση επιστρέφει στην τελευταία χώρα. Η εκδήλωση του 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 7 Σεπτεμβρίου στο Kain, κοντά στο Tournai, στο δυτικό Βέλγιο, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν στατικές και λειτουργικές επιδείξεις μερικών από τις τελευταίες εξελίξεις στα μηχανήματα πατάτας. Ως βασικός χορηγός, η Case IH θα εστιάσει την έκθεσή της σε τρακτέρ και τεχνολογίες που αφορούν ιδιαίτερα τους παραγωγούς πατάτας. «Εκεί θα παρουσιαστεί η ναυαρχίδα Optum, το Optum 340 CVXDrive με AFS Connec», λέει ο Matthias Claerbout, υπεύθυνος επικοινωνίας της Case IH.

«Οι πατατοπαραγωγοί αναζητούν όλο και περισσότερο περισσότερη ισχύ, για να εκτελούν εργασίες όπως η διαμόρφωση της σποροκλίνης, η φύτευση και η συγκομιδή με τον πιο αποδοτικό τρόπο κατανάλωσης καυσίμου, γεγονός που απαιτεί όχι μόνο μεγαλύτερη ισχύ κινητήρα, αλλά και τα ανεξάρτητα πλεονεκτήματα του κινητήρα και της ταχύτητας κίνησης προς τα εμπρός που προσφέρει το συνεχώς μεταβαλλόμενο κιβώτιο ταχυτήτων. Εξοπλισμένο στάνταρ με το σύστημα CVXDrive της Case IH, το νέο Optum 340 με AFS Connect επεκτείνει τη συμπαγή αλλά υψηλής ισχύος ιδέα της σειράς Optum σε νέα επίπεδα ισχύος, με 340 διαθέσιμους ίππους σε όλες τις συνθήκες και μέγιστη ροπή 1.353 Nm. Θα παρουσιάσουμε αυτό το μοντέλο στην Potato Europe, καθώς και το νέο Puma 260 CVXDrive με AFS Connect απόδοσης 302 ίππων», σημεώνει ο ίδιος.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τις δυνατότητες της τηλεματικής AFS Connect της Case IH, με ζωντανές οθόνες επίδειξης στο περίπτερο, για να απαοδειχθεί πώς αυτή η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν την παραγωγικότητα των εργασιών τους μέσω της παρακολούθησης και της πραγματοποίησης προσαρμογών.



«Ως μακροχρόνιος συνεργάτης της Potato Europe, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιστρέψουμε στην εκδήλωση και ανυπομονούμε να δείξουμε στους επισκέπτες τι μπορούν να κάνουν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στους ελκυστήρες και την τεχνολογία μας, για να τους βοηθήσουν να παράγουν πατάτες και άλλες καλλιέργειες πιο αποτελεσματικά», τόνισε ο Claerbout.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία