BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πάνω από 15 μέτρα το πλάτος εργασίας του συλλεκτικού Krone Swadro TC 1570

Με μέγιστο πλάτος εργασίας 15,70 μ., το νέο Swadro TC 1570 τεσσάρων ρότορων με κεντρική παράδοση λέγεται ότι είναι ιδανική λύση για συστήματα CTF.

Swadro-TC-1570_Einsatzaufnahme_1500px_2

Βασίλης Σοφός

153
0

Τοποθετημένο πάνω από το υπάρχον TC 1370, η δομή V του νέου μοντέλου είναι μια προσαρμοσμένη έκδοση από το έξι ροτόρων TC 2000. Ο χειρισμός γίνεται μέσω ενός τερματικού ISObus ή σε συνδυασμό με ένα joystick ISObus, ενώ το πλάτος εργασίας ρυθμίζεται από τους δύο μπροστινούς βραχίονες ρότορα.



Με 15 βραχίονες και στους τέσσερις ρότορες, το μηχανικό σύστημα μετάδοσης κίνησης επιτρέπει στους δύο μπροστινούς ρότορες να περιστρέφονται περίπου 25% ταχύτερα από τους πίσω, γεγονός που, σύμφωνα με την εταιρεία, εξασφαλίζει βέλτιστη ροή χορτονομής στο εσωτερικό του μηχανήματος και θημωνιές χωρίς μπερδέματα. Το πλάτος της θημωνιάς ρυθμίζεται υδραυλικά μέσω των δύο πίσω ροτόρων από 1,40-2,90 μ. Το κύριο πλαίσιο χαμηλώνει υδραυλικά, για να μειωθεί το ύψος μεταφοράς κάτω από τα 4,0 μέτρα χωρίς να χρειάζεται να διπλώσετε ή να αφαιρέσετε τους βραχίονες των δοντιών.



Το πλαίσιο μεταφοράς είναι εξοπλισμένο με ελαστικά 710/40 R 22.5 στο βασικό εξοπλισμό (προαιρετικά 800/35 R 22.5). Η σταθερότητα στο χωράφι βελτιώνεται από τα φαρδιά ελαστικά 16 x 9.50-8 του τετράτροχου πλαισίου ρότορα (προαιρετικά εξάτροχο πλαίσιο ρότορα) και τους τροχούς στήριξης 15/55-17 στους δύο μπροστινούς βραχίονες. Η ηλεκτρική ρύθμιση ύψους επιτρέπει τη ρύθμιση των ροτόρων μεμονωμένα ή ταυτόχρονα, ενώ δύο αυτοεπιλεγόμενα ύψη μπορούν να αποθηκευτούν στο τερματικό και να ενεργοποιηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού.



Σε κεφαλάρια, οι ρότορες μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε να ανασηκώνονται ακριβώς πάνω από τις υπάρχουσες λωρίδες. Η καθυστέρηση ανύψωσης των πίσω ρότορων είναι επίσης ρυθμιζόμενη και ο αυτόματος μηχανισμός Soft-Down επιβραδύνει την ταχύτητα χαμηλώματος λίγο πριν οι ρότορες προσγειωθούν. Διατίθεται επίσης έλεγχος τμήματος για την αυτόματη ανύψωση/χαμήλωμα των ρότορων με τη χρήση GPS. Να σημειωθεί, τέλος, ότι το TC 1370 είναι ένα από τα νέα μηχανήματα που θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της Krone στην Agritechnica τον Νοέμβριο.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Krone
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία