BACK TO
TOP
Profi

New Holland Braud 9090X: Συγκομιδή 25 τόνων σταφυλιών την ώρα

Πόσα σταφύλια μπορούν να συγκομισθούν σε οκτώ ώρες; Η νέα New Holland Braud 9090X απαντά κατά την διάρκεια δοκιμής με πιστοποίηση αποτελεσμάτων από τον SGS.

grape_harvester_performance_test_2018_091-kk

2628
2

Συνολικά 197,6 τόνους σταφυλιών χωρίς μίσχους, που αντιστοιχούν σε μέση απόδοση σχεδόν 24,7 τόνους σταφυλιών ανά ώρα, κατάφερε να συλλέξει κατά τη διάρκεια μίας οκτάωρης δοκιμής η Νew Holland Braud 9090X. Τα αποτελέσματα όπως λέει η κατασκευάστρια εταιρεία πιστοποιήθηκαν από τον οργανισμό SGS, με τη σοδειά να έχει δείκτη ξένων υλών (MOG) 1% και ελάχιστες απώλειες, ενώ η κατανάλωση καυσίμου που σημειώθηκε ήταν 0,99 λίτρα ανά τόνο.



Η Braud 9090X που χρησιμοποιήθηκε στην δοκιμή, ήταν εξοπλισμένη με το νέο διαχωριστή μίσχων (destemmer) και την πλευρική μεταφορική ταινία εκφόρτωσης που επιτρέπουν την συνεχόμενη συγκομιδή σε αμπελώνες υψηλής απόδοσης. Η δοκιμή έγινε δυνατή χάρη στην υποστήριξη των αμπελώνων C&S Devito και στο οινοποιείο Riverland Vintners στη Νότια Αυστραλία.



Ο στόλος που χρησιμοποιήθηκε κατά την διάρκεια της δοκιμής περιελάβανε μία Braud 9090X, πέντε τρακτέρ New Holland T4.105F και ένα φορτηγό Iveco Stralis 560 ίππων. Ενώ οι λευκές ποικιλίες συνήθως έχουν υψηλότερες αποδόσεις, η New Holland στόχευσε σε μια ποικιλία κόκκινων σταφυλιών Shiraz για να επικεντρωθεί όχι μόνο στην απόδοση, αλλά και στην ποιότητα των σταφυλιών.

Χαρακτηριστικά μηχανήματος

Η σειρά 9090X βασίζεται στο δοκιμασμένο σύστημα της Braud, το οποίο προσφέρει ήπια επαφή με το αμπέλι και τον συγκομισμένο καρπό. Χάρη στη γωνία στροφής 90ο, οι συλλεκτικές Braud 9090X έχουν την πιο μικρή ακτίνα στροφής στην αγορά, υποστηρίζει η New Holland. Το ενσωματωμένο σύστημα Intelligent Management System και η οθόνη αφής IntelliViewTM παρέχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες της συγκομιδής και αυξάνει την απόδοση και την παραγωγικότητα.



Η Braud 9090X είναι εξοπλισμένη με εξακύλινδρο Common Rail κινητήρα 175 ίππων της FPT Industrial. Το μοναδικό σύστημα δόνησης SDC της Braud επιτρέπει σε κάθε ράβδο τινάγματος να είναι ανεξάρτητη, στηριγμένη πίσω σε εύκαμπτη βάση που επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο του τινάκτη για την πιο απαλή συλλογή. Σημειώνεται εδώ πως τα καδάκια Noria και το σύστημα υποδοχής του καρπού επιτρέπουν τη συλλογή και τη μεταφορά χωρίς απώλειες και αλλοιώσεις.

Τα μηχανήματα της New Holland διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ (τηλ. 210/3408800)

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

18-06-2023 01:04ontoneNog

<a href=http://ciali.sbs>buying cialis online forum</a> Moreover, since lentivirus transgene integration into the host genome is stable, proliferation of transplanted lenti TTR hYap ERT2 transduced hepatocytes can potentially be reactivated periodically by tamoxifen administration to boost cell replacement and maintain effective therapy

Απάντηση

11-03-2023 00:35Meepeable

The most common side effects of Sandostatin include <a href=http://zithromax.buzz>buy azithromycin online australia</a> Byron aWUHDYSRJl 5 20 2022

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία