Επιλεγμένοι οίνοι από τον ελληνικό αμπελώνα συνόδευσαν τις γαστρονομικές ευφάνταστες δημιουργίες του executive chef Δημήτρη Τσανανά, ο οποίος αποδεικνύοντας το μεγαλείο της απλότητας σε συνδυασμό με το μεγάλο του ταλέντο και τις εξαίρετες πρώτες ύλες, ταξίδεψε γευστικά τους παρευρισκόμενους στη Μεσόγειο.
Το Samos Grand Cru ένα από τα πιο «κομψά» γλυκά κρασιά του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ, επιλέχτηκε για να συνοδεύσει τo επιδόρπιo του “Dinner en blanc”. Είναι ένας γλυκός μα εκλεπτυσμένος οίνος με πιο «καλοκαιρινή» διάθεση, αφού παρουσιάζει την «τραγανή» φρεσκάδα και δροσιστική οξύτητα του άσπρου Μοσχάτου Σάμου.
Η νύχτα ντύθηκε στα «λευκά» και κράτησε για το τέλος τη γλυκιά, καλοκαιρινή και φρουτώδη ανάσα του Samos Grand Cru, του πολυαγαπημένου στην αγορά της Γαλλίας, κρασιού του Ε.Ο.Σ Σάμου