Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Γνώμες

Ράλι υψηλών τιμών στο βαμβάκι

Οι τιµές έκαναν µια δοκιµή να πλησιάσουν τα 80 σεντς, αλλά δεν κατάφεραν να τα πιάσουν. Η δυναµική ήρθε περισσότερο από τη γενικότερη θετική πορεία των εµπορευµάτων στο σύνολο τους και λιγότερο από κάποια σηµαντικά θεµελιώδη νέα.

papadogianis_M

Γιάννης Παπαδογιάννης

403
1

Μάλιστα κατόπιν της ουδέτερης προς ελαφρώς πτωτικής έκθεσης προσφοράς και ζήτησης βάµβακος, το χρηµατιστήριο διόρθωσε προς τα πιο γνώριµα επίπεδα των 77-78 σεντς ανά λίµπρα. Εν τω µεταξύ, η διαθεσιµότητα εναλλακτικών σοδειών έχει αρχίσει να περιορίζεται και ως αποτέλεσµα οι αναλυτές αναµένουν αύξηση ζήτησης για την αµερικανική σοδειά.  

 

Πάνω στο ράλι της αγοράς και όσο οι χρηµατιστηριακές τιµές πλησίαζαν τα 80 σεντς ανά λίµπρα, σηµειώθηκαν κάποιες επιλεκτικές δουλειές σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα στα 85 σεντς για τις άριστες φετινές ποιότητες. ∆υστυχώς τα αποθέµατα είναι πλέον λίγα και δεν µπορούµε να επωφεληθούµε σε µεγάλο βαθµό την πρόσφατη δυναµική της αγοράς. Παράλληλα το δολάριο παραµένει ισχυρό, οπότε και οι τιµές σε ευρώ είναι ικανοποιητικές. Για τη νέα σοδειά, οι αγοραστές έχουν αποτραβηχτεί θεωρώντας πως οι προσφορές µας 3,5 σεντς πάνω από τις τιµές ∆εκεµβρίου ‘19 είναι εκτός αγοράς.

*Αναλυτής Εμπορευμάτων

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

15-04-2019 18:41Χρήστος

Φυσικά το ράλι θα τερματίσει μόλις ξεκινήσει η συγκομιδή στην Ελλάδα μετά ως εκ θαύματος βουτιά ! Το έχουμε ξαναδεί το έργο κύριοι !

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία