BACK TO
TOP
Brand name

Αναπάντεχα κοκτέιλ από το Cardhu

Τώρα που τα νέα trends επιτάσσουν κλασικά κοκτέιλ με premium αποστάγματα, το Cardhu πρωταγωνιστεί σε αναπάντεχα δροσιστικά και απολαυστικά serves.

CARDHU_MANHATTAN_TONIC_2

19
0

Με τον ανοιξιάτικο καιρό να γλυκαίνει τη διάθεση και την ημέρα να μεγαλώνει, τον πρώτο λόγο έχουν οι βόλτες! Μια καλή ευκαιρία να σμίξεις ξανά με φίλους που έχεις χαθεί, να μοιραστείτε νέα, να αναπολήσετε τα παλιά και να θυμηθείτε, γιατί μερικές σχέσεις, όσος καιρός κι αν περάσει, αξίζει να παραμείνουν στον χρόνο.

Ειδικά, αυτές τις μέρες που θα έχεις λίγο περισσότερο χρόνο στην διάθεσή σου, αξίζει να βρεθείς με όσους έκαναν τις ημέρες σου πιο όμορφες και γέμισαν κι ακόμα γεμίζουν το «άλμπουμ» που αξίζει να μείνει στο χρόνο! Γιατί οι σχέσεις που αξίζουν και διαρκούν στο χρόνο, δεν επηρεάζονται από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αναζωογονούνται σε κάθε συνάντηση.

Αυτή την άνοιξη, το εκλεκτό Cardhu Single Malt Scotch Whisky, πιστό στο ειλικρινές και γενναιόδωρο πνεύμα φιλοξενίας, που δίδαξε η δημιουργός του Helen Cumming, αποτελεί αφορμή να βρεθούν φίλοι και να απολαύσουν γευστικά ανοιξιάτικα serves, παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Φίλοι μαζεύονται γύρω από τραπέζια γεμάτα χαμόγελα, μοιράζονται ιστορίες και απολαμβάνουν αληθινές στιγμές με αγαπημένους, δημιουργώντας νέες αναμνήσεις.

 

To εκλεκτό spirit που εξυψώνει τις σχέσεις που αξίζουν και διαρκούν στον χρόνο, συνοδεύει εξαιρετικά τα ανοιξιάτικα gatherings.

The Manhattan Gin & Tonic


Δεν ήταν πολύ καιρό πριν, που ο κανόνας ήταν οι περίτεχνες γαρνιτούρες και τα σκαλιστά γυάλινα ποτήρια. Και όμως το 2019 επιτάσσει διεξοδική προετοιμασία και υψηλή τεχνική, ενσωματωμένα σε μια λιτή προσέγγιση σερβιρίσματος.

Cardhu Iced Coffee


Δίνοντας ένταση και γήινο χαρακτήρα στα αποστάγματα με τα οποία αναμιγνύεται, παραμένει μια δημοφιλή επιλογή, τόσο για τους bartenders όσο και για τους απανταχού fine drinkers. Δοκιμάστε το Cardhu single malt scotch whisky με παγωμένο espresso και λικέρ καφέ. Η γεύση του Cardhu Iced Coffee θα σας εκπλήξει. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία