BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Ο Αλμπαντάκης, το ελαιόλαδο και η... παρεξήγηση

Στήριγμα για το ελαιόλαδο και για τους αγρότες της Κρήτης αποτελεί η Cretan Mill και ο Διευθύνων Σύμβουλος Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο οποίος μέσα από τις συνεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες του, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα πλέγμα προστασίας, διαχρονικό, για τους ελαιοπαραγωγούς.

albantakis

163
1

Απόδειξη αποτελεί η επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Καλέσσα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του χωριού, η οποία ήταν κατάμεστη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Αλμπαντάκης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται για τη στήριξη των παραγωγών σε βάθος χρόνου, αλλά και της προστασίας τους από επιτήδειους και συμφέροντα.


Στα πλαίσια αυτά ο κ. Αλμπαντάκης, δίνει κατά καιρούς και σειρά συνεντεύξεων  και δηλώσεων για το ελαιόλαδο και την πορεία του. Σε ένα από αυτά τα ρεπορτάζ, υπήρξε μια παρεξήγηση, καθώς παραποιήθηκαν τα λεγόμενα του.

Ο κ. Αλμπαντάκης μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση- επιστολή, την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια:

«Με την παρούσα επιστολή σας δηλώνω ότι ουδέποτε μέσα από δηλώσεις μου καταφέρθηκα σε βάρος του ΣΕΒΙΤΕΛ και του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιείται η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου των δειγμάτων του ελαιολάδου από το έγκριτο και πλήρως καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.

Η δημοσίευση των απόψεων που αναφέρονται μέσα στο εν λόγω δημοσιογραφικό κείμενο το οποίο δημοσιεύθηκε σε τοπικό Μέσο , θέλω να πιστεύω ότι παραποιήθηκαν εκ παραδρομής από την πλευρά του δημοσιογράφου και του Μέσου Ενημέρωσης, με το οποίο διατηρώ μια άριστη σχέση και συνεργασία.


Η πολύχρονη ενασχόληση μου με το λάδι και η επιχειρηματική μου δραστηριότητα, έχει αποδείξει πως πάντα κινούμαι στα πλαίσια της διαφάνειας, αναγνωρίζοντας τα καθ’ ύλην αρμόδια Όργανα και τους νόμιμα λειτουργούντες ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Με δεδομένα τα παραπάνω και με γνώμονα πάντα την προστασία, προώθηση και ανάδειξη του ελαιολάδου και τη στήριξη των ελαιοπαραγωγών της Κρήτης και όχι μόνο, αποστέλλω το παραπάνω κείμενο, προκειμένου να δοθεί μια ειλικρινής εξήγηση για το ατυχές συμβάν, το οποίο επαναλαμβάνω αποτελεί προϊόν λάθους εκτίμησης και αντίληψης των λεγομένων μου».

Γράφει ο: Ανδρέας Κριτσωτάκης

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

04-02-2019 15:30Μίμης Παπαδάκης

με ποιου τα χρήματα δουλεύει θα μας πει? Πως γίνεται από το πουθενά σε λιγότερο από μια δεκαετία να δηλώνει μεγαλοεπιχειρηματίας? Χωρίς πλάτες άλλων τίποτα δεν κάνεις πλέον.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία