Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Farming

Στους στενούς χώρους τα RF Trend διαπρέπουν

Τρία μοντέλα της Lamborghini σχεδιασμένα για ακρίβεια στο χειρισμό παρελκόμενων.

trattori

342
0

Η σειρά RF Trend αποτελείται από τρία μοντέλα που είναι ιδανικά για την καθημερινή εργασία στον αμπελώνα και οπωρώνα. Συγκεκριμένα η σειρά περιλαμβάνει τα:

  • RF Trend 70 (65 ίππων), 3-κύλινδρος turbo intercooler.
  • RF Trend 80 (79 ίππων), 3-κύλινδρος turbo intercooler.
  • RF Trend 80.4 (79 ίππων), 4-κύλινδρος turbo intercooler.

Το RF Trend σχεδιάστηκε για εργασία στο χωράφι και στο δρόμο με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ένας ακούραστος και ανθεκτικός κινητήρας με μειωμένους ρύπους και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα EGR που ανακυκλώνει τους ρύπους μόνο όταν αυτό χρειάζεται, στις απαραίτητες ποσότητες και με καταλύτη DOC στα πρότυπα των κανονισμών της φάσης κινητήρων 3B (Tier 4i). Ο υψηλής πίεσης (2000 bar) υπέρ τροφοδοτούμενος κινητήρας Common Rail με 7 μπεκ εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία προσφέροντας εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία στις γραμμές.

Αυτή η αμεσότητα προσφέρεται για τις δενδροκομικές καλλιέργειες, στα αμπέλια και σε άλλες συμπληρωματικές εργασίες. Η μηχανική συγχρονισμένη ρεβέρσα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα για την αλλαγή κατεύθυνσης με ένα μοχλό. Η νέα σειρά RF Trend είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης: 4 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές, συνολικά 8 εμπρός + 8 πίσω. Πέντε μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές, συνολικά 10 εμπρός + 10 πίσω. Και, 5 μηχανικές συγχρονισμένες, 3 περιοχές και υπεραργό (ελάχιστη ταχύτητα 180 μ/ώρα). Συνολικά 15 εμπρός + 15 πίσω. Όλη η σειρά εξοπλίζεται με πίσω δυναμοδότη PTO 540 -540 E στροφών, ώστε να δίνεται η δυνατότητα οικονομικής και αποτελεσματικής χρήσης ακόμη και με τα πιο ενεργοβόρα παρελκόμενα μηχανήματα. Η πρωτοποριακή κατασκευή του οπίσθιου υδραυλικού ανύψωσης προσφέρει στο χειριστή ακριβή έλεγχο των παρελκόμενων μηχανημάτων με ελάχιστη προσπάθεια. Αυτή η εντυπωσιακή δύναμη είναι εφικτή χάρις στην ικανότητα της αντλίας του υδραυλικού συστήματος (παροχής 42 λίτρα/λεπτό) ώστε να εξασφαλίζεται αρκετή ροή λαδιών ακόμη και στα πιο σύνθετα παρελκόμενα. Σημειώνεται εδώ, πως το σύστημα διεύθυνσης διαθέτει ξεχωριστή αντλία λαδιού για βέλτιστη λειτουργία. Το μηχανικό σύστημα ανύψωσης προσφέρεται σε 2 εκδόσεις, ανυψωτικής ικανότητας 2.700 κ. στη βασική έκδοση και 3.050 κ. στον προαιρετικό εξοπλισμό. Οι αναμονές του υδραυλικού συστήματος είναι 4 στη βασική έκδοση και 6 στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Ιδανικό για μικρές φάρμες και οικονομικό το Zetor Hortus

Το Zetor Hortus είναι ένα εύχρηστο τρακτέρ, ιδανικό για εργασία σε μικρές φάρμες, δήμους, πάρκα και κήπους, αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλα. Ο κινητήρας Deutz ισχύος 67 ίππων που διαθέτει, με σύστημα έγχυσης Common Rail, ξεχωρίζει για την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, την αξιοπιστία καθώς και την απλή κατασκευή του. Το επίπεδο εκπομπών ρύπων επιτυγχάνεται μόνο με τη χρήση καταλύτη (DOC), χωρίς τη χρήση DPF ή ουρίας.

Με δεξαμενή χωρητικότητας καυσίμου 70 λίτρων, το Hortus μπορεί να εργάζεται για πολλές ώρες στον αγρό πριν τον ανεφοδιασμό του. Το Hortus διαθέτει 4 ταχύτητες 3 βαθμίδων με πρόσθετη έρπουσα, διαμορφώνοντας ένα σύνολο 24 ταχυτήτων μπροστά και 24 πίσω, χαρίζοντας την επιλογή της ιδανικής ταχύτητας για την εργασία. Το Hortus CL διατίθεται με μηχανική ρεβέρσα, ενώ το Hortus HS είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα (PowerShuttle), που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινή σας εργασία.

Υδραυλικό σύστημα και ζεύξη 3 σημείων

Το σύστημα ζεύξης Κατηγορίας ΙΙ προσφέρει δυνατότητα ανύψωσης 1.400 κιλών και τα οπίσθια υδραυλικά επιτρέπουν στο Hortus να μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα παρελκόμενα. Δύο ζεύγη υδραυλικών είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος και προαιρετικά μπορούν να τοποθετηθούν δύο επιπλέον εμπρός για σύνδεση εμπρόσθιων παρελκόμενων, τα οποία ελέγχονται με τη βοήθεια προεγκατεστημένου χειριστηρίου.

Άνετη καμπίνα

Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με A/C, είναι ευρύχωρη και εργονομική με βολικά τοποθετημένους διακόπτες και χειριστήρια, που εξασφαλίζουν την άνετη και ξεκούραστη λειτουργιά από το χειριστή ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες εργασίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία