Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Η απλησίαστη αγροτική τεχνολογία έρχεται πιο κοντά με τη νέα ΚΑΠ

Η πρόταση για τη νέα ΚΑΠ ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης έχει µέχρι στιγµής αντιµετωπιστεί κυρίως µε όρους κονδυλίων, ωστόσο η σύνδεση των ενισχύσεων µε τα αποτελέσµατα για κάποιους διαµορφώνει τις προϋποθέσεις ώστε να βγει ωφεληµένη η ελληνική γεωργία.

Η απλησίαστη αγροτική τεχνολογία έρχεται πιο κοντά με τη νέα ΚΑΠ

0
0
Όχι ως προς τα χρήµατα που θα πάρει, αλλά κυρίως όσον αφορά την διευκόλυνση ενσωµάτωσης στην παραγωγή τεχνολογιών και προϊόντων που θεωρούνταν απλησίαστα µέχρι σήµερα από πλευράς κόστους και τεχνογνωσίας.
Αυτή είναι η αίσθηση του γενικού διευθυντή του Τοµέα Επιστήµης Γεωργίας της Bayer Hellas, Απόστολου Κλοντζάρη, την οποία εξέφρασε κληθείς από την Agrenda να σχολιάσει τις νοµοθετικές προτάσεις για τη νέα ΚΑΠ, οι οποίες αποτελούν όπως είπε µια καλή ευκαιρία επαναπροσδιορισµού του αγροτικού µοντέλου, καθώς αυτό που διαφαίνεται είναι ότι η Ευρώπη δεν φαίνεται να θέλει να πληρώσει για τη γεωργία καθαυτή, αλλά για τις βιώσιµες τεχνικές παραγωγής και την ποιότητα των προϊόντων. Την άποψη αυτή φέρεται να ενστερνίζεται και ο γενικός γραµµατέας, Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαµπος Κασίµης, ως ο καθ’ ύλην αρµόδιος για τη χάραξη του Εθνικού Φακέλου που θα πρέπει να κατατεθεί τον επόµενο χρόνο.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου

24-06-2018 10:39.

ζωα....ποια τεχνολογία ρε λαμόγια.ΟΥΤΕ ξέρετε ποιες τεχνολογίες χρειαζόμαστε ΟΥΤΕ θα είστε εδώ για να χαράξετε.εύχομαι να σας λιντσάρουν.Αυτό σας αξίζει.1,40 το πετρελαιο και θα μας εισάγουν και νεες τεχνολογίες...ΑΓΡΟΤΗ ΞΥΠΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία