BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα νέα λάδια Elf που αγαπά 50 χρόνια η Renault

Οι αξίες που υποστηρίζουν αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία ενέπνευσαν πρόσφατα τη νέα σειρά co-branded λιπαντικών ELF Evolution RN Tech, η οποία καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κατασκευάστηκαν από τη Renault το 2018.

elf_renaultnew

Βασίλης Σοφός

31
0

Από τις αγωνιστικές πίστες μέχρι τους δρόμους και την εργασία τόσο με επαγγελματίες όσο και με απλούς οδηγούς, η ELF αναπτύσσει συνεχώς βελτιωμένα λάδια κινητήρα, προστατεύοντας έτσι τους κινητήρες της Renault από τη φθορά και τη διάβρωση και βελτιστοποιώντας την αντοχή τους, καθώς και την απόδοση του καυσίμου.

Η Νέα Co-Branded Σειρά ELF Evolution RN-Tech

Σχεδιασμένη για απόδοση και αξιοπιστία, η νέα σειρά λιπαντικών διατίθεται στην αγορά με τα εμπορικά σήματα Renault και ELF και πληροί τα νέα πρότυπα κατασκευαστών αυτοκινήτων RN17, RN17 FE και RN RSA. Η ELF αξιοποίησε την τεχνολογική της τεχνογνωσία για να αναπτύξει μια βελτιστοποιημένη σειρά με τρία co-branded λάδια καλύπτοντας τώρα όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων της Renault που κατασκευάστηκαν το 2018.

Το λάδι Elf Evolution RN-Tech Elite 5W-30, το Elf Evolution RN-Tech FE 0W-20 και το λάδι Elf Evolution Rn-Tech Sport ELF 0W-40 αντιπροσωπεύουν αυτή τη σειρά. Υπερβαίνοντας τις τελευταίες τεχνικές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων στα πρότυπα ACEA, η νέα σειρά ελαττώνει την κατανάλωση καυσίμου μειώνοντας την τριβή του κινητήρα και βελτιώνοντας έτσι την οικονομία καυσίμου κατά 3% * με το ELF Evolution RN-Tech Elite FE 0W-20.

"Η συνεργασία των ELF-Renault ξεπέρασε τις προκλήσεις και σημείωσε σημαντικές επιτυχίες μέσα σε αυτά τα 50 χρόνια", σχολιάζει ο Mathieu Soulas, Αντιπρόεδρος της Total Lubricants. "Και δεν έχει τελειώσει ακόμα, γιατί στεκόμαστε μαζί με την Renault, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές, τεχνικές ή επιχειρηματικές προκλήσεις που μπορεί να φέρει το μέλλον.” * Όπως μετρήθηκε από την επίσημη M111FE δοκιμή βελτίωσης της οικονομίας καυσίμου.

Η TOTAL ΕΛΛΑΣ γιορτάζει τα 50 χρόνια συνεργασίας ELF-RENAULT

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων συνεργασίας ELF-RENAULT, η Total Ελλάς προσκάλεσε δύο συνεργάτες από το ελληνικό δίκτυο της Renault να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία του 24 Hours of Le Mans στις 16-17 Ιουνίου.

Ακολουθώντας αυτή την παγκόσμια συνεργασία, η Total Ελλάς συνεχίζει να υποστηρίζει και να επιβραβεύει τη σχέση με ενέργειες που στοχεύουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση και ενίσχυσή της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία