BACK TO
TOP
Τεχνολογία

SetPoint Weather app: εφαρμογή καιρού αποκλειστικά για αγρότες

Ανεπτυγμένη από την εταιρεία SetPoint Agriculture η εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα με λογισμικό Android και iOS δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής των ειδοποιήσεων για τις καιρικές συνθήκες με μια πληθώρα παραμετροποιήσεων αποκλειστικά για τις ανάγκες των αγροτών.

maxresdefault__5_

Βασίλης Σοφός

40
2

Τη δυνατότητα να λαμβάνουν οι αγρότες ακριβείς και προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις σχετικά με τις προσεχείς καιρικές συνθήκες δίνει η εφαρμογή SetPoint Weather app, που αναπτύχθηκε από την ομώνυμη εταιρεία.

Μέσα από την εφαρμογή, η οποία διατίθεται δωρεάν μέσα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών κινητών με λογισμικό Android η iOS, ο χρήστης μπορεί να δει τις προβλέψεις του καιρού σε πραγματικό χρόνο, σε διαφορερικές τοποθεσίες-μέχρι δέκα-, τις οποίες έχει αποθηκεύσει ο ίδιος στην εφαρμογή.

Όπως λέει και η ίδια η εταιρεία πρόκειται για μια προσαρμοσμέμη στους αγρότες εφαρμογή καιρού που δίνει τη δυνατότητα στον χρήση να δέχεται ακριβείς-και προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις στο κινητό του- για κάθε μια από τις τοποθεσίες που έχει δηλώσει.

Ως ιδέα η εφαρμογή καιρού για κινητά δεν είναι καινούργια. Ωστόσο αυτό που κάνει την συγκεκριμένη εφαρμογή να ξεχωρίζει είναι οι επιλογές που δίνει τον χρήστη να ρυθμίσει το πότε θέλει να δέχεται τις ειδοποιήσεις. Με άλλα λόγια, ρυθμίζει εκείνος τα όρια διαφόρων παραμέτρων καιρικών συνθηκών, τα οποία αν ξεπεραστούν εκείνος ειδοποιείται εγκαίρως.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώ.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

25-07-2019 01:22Νικος Μοσ

Γράφετε ολόκληρο άρθρο για μια εφαρμογη για την οποία δεν μπήκατε στο κόπο να την δοκιμάσετε .Η εφαρμογη δεν διατίθεται στη χώρα μας εκτός κι αν ζούμε στην Ιταλία και δεν το γνωρίζω

Απάντηση

24-07-2019 19:37Dimitrios Evangelopoulos

Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία