BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αύξηση ικανότητας ψεκασμού χωρίς συμβιβασμούς με το «PulseSystem» στα ψεκαστικά Hardi

Η σειρά ψεκαστικών AEON CENTURAline ενσωματώνει τώρα το PulseSystem, το οποίο, πέρα από αύξηση της ικανότητας ψεκασμού, προσφέρει ασφάλεια και ευκολία λειτουργίας.

aeon_delta_force_0477_e57___1_

Βασίλης Σοφός

245
0

Μεγαλύτερη ταχύτητα εργασίας χάρη στο χαμηλότερο κέντρο βάρους και στο προοδευτικό υδραυλικό σύστημα ανάρτησης αλλά και χωρίς συμβιβασμούς μεγαλύτερη ικανότητα ψεκασμού υπόσχονται τα αναβαθμισμένα ψεκαστικά AEON CENTURAline της Hardi.



Το πλαίσιο των AEON προσφέρει υψηλές επιδόσεις και ομαλή συμπεριφορά χάρη στην ανάρτηση υδραυλικού άξονα και στην ανάρτηση της ράβδου έλξης με ελατήρια. Το σύστημα διεύθυνσης τροχού ComfortTrack επιτρέπει μια ακτίνα στροφής μόνο 6,3 μ., ενώ οι λασπωτήρες περιστρέφονται με τον τροχό για να διατηρούν τα ακροφύσια καθαρά.

Ευκολία χρήσης με «WorkZone» και «TechZone»

Το WorkZone στην αριστερή πλευρά είναι η θέση του χειριστή όταν γεμίζει το ψεκαστικό. Ο χειριστής στέκεται προστατευμένος σε ένα καθαρό περιβάλλον και χειρίζεται τον ψεκαστικό μέσω του FluidBox 8000. Τα φώτα LED φωτίζουν την περιοχή και κάνουν τη λειτουργία ευχάριστη.



Οι διαδικασίες πλήρωσης, ψεκασμού, καθαρισμού και ανάδευσης είναι πλήρως αυτόματες. Το TechZone τοποθετείται κάτω από το κάλυμμα στη δεξιά πλευρά. Η δεύτερη αντλία και όλες οι ηλεκτρονικές βαλβίδες τοποθετούνται εκεί, προσφέροντας ευκολία πρόσβασης στον έλεγχο και το σέρβις.

Αύξηση στον «χρόνο λειτουργίας» μέσω της πλατφόρμας SmartCom

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα SmartCom στα AEON διαθέτει νέα χαρακτηριστικά όπως το σύστημα διεύθυνσης ComfortTrack και το νέο πλήρως τηλεχειριζόμενο σύστημα υγρών.Ένα τερματικό FluidBox 8000 στο WorkZone διαχειρίζεται τη λειτουργία του συστήματος υγρών. Σημειωτέον ότι στα AEON CENTURAline υπάρχουν -από τον βασικό εξοπλισμό- οι τυπικές λειτουργίες διαγνωστικού ελέγχου και το HARDI ServiceTool (HST). Με αυτόν τον τρόπο, τα σέρβις ελαχιστοποιούνται.

HARDI PulseSystem: Διαμόρφωση ελεγχόμενης πίεσης πλάτους παλμού

Το εντελώς νέο σύστημα που ενσωματώνεται στα ψεκαστικά αυτά είναι το HARDI PulseSystem, που λειτουργεί με συνδυασμό της ρύθμισης πίεσης DynamicFluid4 και της γνωστής αντλίας διαφράγματος της HARDI. Το σύστημα είναι πολύ ακριβές με λίγα μόνο ακροφύσια ανοιχτά ή όλα τα ακροφύσια ανοιχτά.

Σύστημα TWIN FORCE ActiveAir με σταθερό μέγεθος σταγονιδίων

Συνδυάζοντας δύο καινοτόμες τεχνολογίες μείωσης της μετατόπισης, η HARDI πέτυχε να σχεδιάσει ένα σύστημα εφαρμογών με τις χαμηλότερες δυνατότητες μετατόπισης στην αγορά, όπως τονίζει. Το PulseSystem επιτρέπει τη μέγιστη μείωση της μετατόπισης με χαμηλότερους ρυθμούς όγκου και χωρίς αλλαγή ακροφυσίων.



Η βέλτιστη εφαρμογή με μέτρια ποιότητα ψεκασμού μπορεί επίσης να επιτευχθεί εύκολα. Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει με σταθερή πίεση ψεκασμού και επομένως σταθερή ποιότητα ψεκασμού. Αυτός ο περιοριστής πίεσης επιτρέπει τον ασφαλή ψεκασμό ακόμα και με αλλαγή ταχύτητας ψεκασμού. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το PulseSystem μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευέλικτα, ενώ είναι δυνατές διακυμάνσεις ταχύτητας με +/- 40% και μεταβλητούς ρυθμούς έντασης. Ο έλεγχος καμπύλης και το μονό ακροφύσιο με on/off είναι βασικά χαρακτηριστικά.

Πλεονέκτημα του συστήματος HARDI TWIN FORCE

Ο βοηθός TWIN FORCE ActiveAir είναι εγκεκριμένος σε πολλές χώρες ως τεχνολογία μείωσης ολίσθησης, δίνοντας στον χειριστή τη δυνατότητα να καθοδηγήσει το ψεκαστικό υγρό προς τον στόχο, επιτυγχάνοντας πολύ καλύτερη κάλυψη και καλύτερη κατανομή.



Η εταιρεία σημειώνει πως τα πρόσφατα αποτελέσματα δοκιμών δείχνουν πολύ καλύτερη διανομή και πιο αποτελεσματική χρήση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος. Το AEON CENTURAline προσφέρεται με 4200 και 5200 λίτρα με μπούμα DELTA FORCE 24 έως 39 μ. ή με την μπούμα TWIN FORCE με 24 έως 30 μ. Όλα τα ψεκαστικά είναι από την βασική έκδοση εξοπλισμένα με κυκλοφορία πίεσης και σώματα ακροφυσίων μηχανικής ή πνευματικής λειτουργίας.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Hardi
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία