BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μειωμένο «drift» ψεκασμού κατά 90% δείχνουν οι δοκιμές για τα νέα ακροφύσια Nanodrift της Hardi

Σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στη Γερμανία, τα προηγμένης τεχνολογίας ακροφύσια που ανέπτυξε η Hardi μειώνουν την μετατόπιση του ψεκαστικού υγρού κατά 90% σε υψηλές ταχύτητες ανέμου.

aeon_delta_force-0477_id270114

Βασίλης Σοφός

304
0

Με στόχο να συμβάλλει στην μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και του κόστους από την μία και στην αύξηση της παραγωγικότητας από την άλλη, η Hardi εισάγει σύντομα στην αγορά ένα νέο σύστημα ακροφυσίων με την ονομασία Nanodrift. Σημαντικό χαρακτηριστικό από τα αποτελέσματα δοκιμών του ινστιτούτου JKI στη Γερμανία δείχνουν μείωση της μετατόπισης κατά 90%. Μειώνοντας δραματικά την ολίσθηση σε υψηλότερες ταχύτητες ανέμου, το σύστημα Nanodrift μπορεί να μειώσει σημαντικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.



Δουλεύοντας σε εύρος πίεσης από 1,0 – 6,0 bar, το ακροφύσιο επιτρέπει στον αγρότη να λειτουργεί σε ένα ευρύ φάσμα ταχυτήτων ψεκασμού. Αυτό σημαίνει μείωση των ωρών εργασίας με τον περιορισμό της συχνής ανάγκης αλλαγής ακροφυσίων ενώ βρίσκεται στο χωράφι.



Παράλληλα, ο σχεδιασμός μονής δέσμης ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο μπλοκαρίσματος από βρωμιά ενώ καθαρίζεται εύκολα από την κορυφή του ακροφυσίου. Με την επιλογή της έγχρωμης άκρης, ο χειρισμός μιας μονάδας θα διευκολύνει την τοποθέτηση και την αποσυναρμολόγηση του ακροφυσίου.

Αυτός ο σχεδιασμός, λέει η εταιρεία, επιτρέπει επίσης τη λειτουργία του ακροφυσίου τόσο σε συστήματα TWIN όσο και σε συμβατικά συστήματα μπούμας. Ο συμπαγής σχεδιασμός του ακροφυσίου Nanodrift προστατεύεται μαλιστα από τη δομή από χάλυβα ή του αλουμινίου των βραχιόνων.

Ένα ακροφύσιο για όλες τις μάρκες ψεκαστικών

Το ακροφύσιο Hardi Nanodrift ταιριάζει με ακρίβεια στο καπάκι του ακροφυσίου H αρδι ISO, επιτρέποντας τη τοποθέτηση στα περισσότερα ψεκαστικά που υπάρχουν σήμερα στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι ο σχεδιασμός είναι διαθέσιμος σε ένα ευρύτερο φάσμα αγροτών που επιθυμούν να βελτιώσουν τη μείωση της μετατόπισης.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Hardi
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία