BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Βραβείο Τεχνικής Καινοτομίας για το TF30.7CS, το νέο τηλεσκοπικό της Merlo

Η κριτική επιτροπή στην έκθεση του Μπάρι Agrilevante πείστηκε από τη νέα και άνετη καμπίνα και τις τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτει το TF30.7CS.

Merlo-sollevatore-telescopico_2

Βασίλης Σοφός

223
0

Η Agrilevante είναι η έκθεση στην οποία η Merlo έδωσε ένα σημαντικό ραντεβού, αφού ο τηλεσκοπικός φορτωτής TF30.7CS τιμήθηκε με το Βραβείο Τεχνικής Καινοτομίας. Ένας από τους λόγους για τη βράβευση ήταν η παρουσία της νέας αναρτημένης καμπίνας, η οποία όχι μόνο καθιστά το TF30.7CS ένα μοναδικό όχημα εργασίας στην κατηγορία των συμπαγών οχημάτων, αλλά καθίσταται και ένα λειτουργικό μηχάνημα όσον αφορά την ασφάλεια του χειριστή.

Η Merlo θα είναι παρούσα στην επόμενη Agrilevante, της έκθεσης αφιερωμένης στη μεσογειακή γεωργία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μπάρι από τις 5 έως τις 8 Οκτωβρίου, επίσης με τα κορυφαία μοντέλα της γεωργικής της γκάμας, όπως το Multifarmer και το Turbofarmer.



Το ραντεβού είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα και με την μεγαλύτερη συμμετοχή στην Ιταλία το 2023, και για αυτόν ακριβώς το λόγο η εταιρεία επέλεξε να εκθέσει τα καλύτερα προϊόντα της γεωργικής σειράς των τηλεσκοπικών της σε διάφορες εκδόσεις μεσαίας και υψηλής ιπποδύναμης.

«Novità Tecnica» για το TF30.7CS

Το υψηλού κύρους βραβείο, που θεσπίστηκε το 2009 από την FederUnacoma, απονέμεται σε καινοτόμα προϊόντα εκθετών που παρουσιάζουν λύσεις αιχμής όσον αφορά την παραγωγικότητα, την ασφάλεια και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Όλα τα χαρακτηριστικά που η αγορά αναγνωρίζει ήδη στην γκάμα της Merlo- μάλιστα, αυτός ο συμπαγής φορτωτής είχε ήδη κερδίσει ένα άλλο πολύ σημαντικό βραβείο, το βραβείο καινοτομίας που προωθείται από τη Διεθνή Έκθεση Μηχανημάτων Κατασκευών 2022. Το κίνητρο για την κατάκτηση του Βραβείου Τεχνικής Καινοτομίας της Agrilevante για το TF30.7CS επικεντρώνεται, όπως αναφέρεται, «στο αυξημένο επίπεδο ασφάλειας για τον χειριστή και τυχόν εκτεθειμένα άτομα, καθώς και στην άνεση στην καμπίνα». Το TF30.7CS της Merlo, με όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό, προσφέρει τα ίδια προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης του χειριστή που χαρακτηρίζουν τα μεγαλύτερα μηχανήματα.



Ένα μηχάνημα εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπου ο έλεγχος ευστάθειας ASCS που αποτρέπει την ανατροπή κατά την ανύψωση, ενώ οι κάμερες με αναγνώριση προσώπων παρέχουν άπλετη πλευρική και οπίσθια ορατότητα. Ο φωτισμός LED 360° εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Το σύστημα MerloMobility 1.1 παρακολουθεί τις λειτουργίες του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας τον περιορισμό ή τον προγραμματισμό της χρήσης του ανάλογα με τις απαιτήσεις λειτουργίας ή ασφάλειας. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, το 30.7 προσφέρει υψηλά πρότυπα προστασίας του χειριστή και λειτουργική διαχείριση της ανύψωσης.

Ένα από τα δυνατά σημεία του μοντέλου 30.7 είναι η δυνατότητα εξοπλισμού με την πατενταρισμένη από την Merlo αναρτημένη καμπίνα, μια καινοτόμο λύση που μεγιστοποιεί την άνεση και την ασφάλεια. Στην πραγματικότητα, το σύστημα ταλάντωσης χαμηλής συχνότητας επιτρέπει τη σαφή μείωση των κραδασμών στο εσωτερικό της καμπίνας και ευνοεί την απορρόφηση των κραδασμών, που μεταδίδονται κατά την κίνηση και την εργασία, ακόμη και σε ανώμαλο έδαφος. Αυτό αυξάνει την προστασία του χειριστή και μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων. Συνεπώς, η αναρτημένη καμπίνα βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας και παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στον χειριστή.

Αναβαθμίσεις για τα Turbofarmer 35.7 στην Agrilevante

Η Merlo θα παρουσιάσει, τέλος, και τα ανανεωμένα Multifarmer 34.7 και 34.9 και το Turbofarmer 35.7. Το τελευταίο μοντέλο θα διαθέτει το νέο υδραυλικό κιτ για την τσιμπίδα τίναξης ελιάς, αμυγδάλου και καρυδιού, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στον τηλεσκοπικό βραχίονα όλων των τηλεσκοπικών μηχανημάτων Turbofarmer μεσαίας χωρητικότητας και της σειράς Compact.



Στην οικογένεια των τηλεσκοπικών χειριστών της Merlo που έχουν σχεδιαστεί για τη γεωργία, ο τηλεσκοπικός χειριστής μεσαίας χωρητικότητας Turbofarmer 35.7 ξεχωρίζει για την άνεση, την αποδοτικότητα, την απόδοση και την ασφάλεια, που αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της σημερινής επιτυχίας του. Η έκθεση Agrilevante θα είναι η ευκαιρία για να παρουσιαστεί το νέο υδραυλικό κιτ για την αρπάγη ελιάς, αμυγδάλου και καρυδιού, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στον τηλεσκοπικό βραχίονα όλων των τηλεσκοπικών χειριστών Turbofarmer μεσαίας χωρητικότητας και της σειράς Compact.

Trattoriweb

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Merlo
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία