BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με βραβείο καινοτομίας CES 2024 το ψηφιακό εργαλείο Operations Center της John Deere

Η John Deere ανακηρύχθηκε νικήτρια στα βραβεία καινοτομίας της επερχόμενης έκθεσης CES 2024 (9-12 Ιανουαρίου) στην κατηγορία Sustainability, Eco-Design & Smart Energy για τα εργαλεία βιωσιμότητας του Operations Center.

im-771453_2

Βασίλης Σοφός

531
0

Πέμπτη συνεχή χρονιά και η John Deere λαμβάνει ξανά βραβείο καινοτομίας από την Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA) στα πλαίσια της έκθεσης τεχνολογίας CES 2024. Το John Deere Operations Center είναι μια πλατφόρμα cloud που δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να δημιουργούν βελτιστοποιημένα σχέδια εργασίας, να παρακολουθούν την ποιότητα των εργασιών, να αναλύουν και να λαμβάνουν πληροφορίες από τα δεδομένα οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Τα νέα εργαλεία βιωσιμότητας της πλατφόρμας παρέχουν στους αγρότες αξιοποιήσιμες και εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με βασικές πτυχές των εργασιών τους, συμπεριλαμβανομένης της έντασης του άνθρακα, της υγείας του εδάφους και των εκπομπών καυσίμων, ώστε να μπορούν να λαμβάνονται βιώσιμες αποφάσεις για να συμβάλλουν στη διατροφή, την τροφοδοσία και την φροντίσα του κόσμου.

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να αξιοποιούν μια σειρά χαρακτηριστικών που εστιάζουν στη βιωσιμότητα, να εγγράφονται σε εθελοντικά προγράμματα που δημιουργούν έσοδα και να μοιράζονται τις πληροφορίες που προκύπτουν απρόσκοπτα με έμπιστους συμβούλους.



«Οι αγρότες νοιάζονται πολύ για τη γη τους και εργάζονται για τη βιώσιμη διαχείρισή της, επειδή είναι ο βιοπορισμός τους και η κληρονομιά τους», δήλωσε ο Jahmy Hindman, επικεφαλής τεχνολογίας της John Deere. «Τα νέα εργαλεία βιωσιμότητας στο Operations Center της John Deere επιτρέπουν στους αγρότες να έχουν καλύτερη ορατότητα στις γεωργικές πρακτικές τους, ώστε να μπορούν να κατανοήσουν τον αντίκτυπο που έχουν οι αποφάσεις τους στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους. Η καλλιεργήσιμη γη δεν είναι ένας απεριόριστος πόρος και αυτά τα νέα εργαλεία δίνουν στους αγρότες τη δυνατότητα να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ωφελούν όχι μόνο τους ίδιους αλλά και την επόμενη γενιά αγροτών και τον κόσμο που βασίζεται σε αυτούς».



Η κατηγορία Αειφορία, Οικολογικός Σχεδιασμός & Έξυπνη Ενέργεια των Βραβείων Καινοτομίας αναδεικνύει διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται σε προϊόντα που διευκολύνουν τη φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά, όπως η αποδοτική και καθαρή χρήση ενέργειας, η μείωση των επιβλαβών ουσιών και η προώθηση των ανανεώσιμων πόρων.

Το πρόγραμμα CES Innovation Awards, το οποίο ανήκει και παράγεται από το CTA, είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που τιμά τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη μηχανική σε 29 κατηγορίες προϊόντων. Οι κριτές εξέτασαν τις υποβολές με βάση την καινοτομία, τη μηχανική και τη λειτουργικότητα, την αισθητική και τον σχεδιασμό. Οι τιμώμενοι παρουσιάστηκαν πριν από τη CES 2024, η οποία πραγματοποιείται 9-12 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας, NV.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία