BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Nέας γενιάς τηλεσκοπικά στη σειρά 30.7 εισάγει η Merlo για το 2024

Από τον Φεβρουάριο ξεκινά η διάθεση των ανανεωμένων τηλεσκοπικών 30.7 της Merlo, μηχανήματα τα οποία θα παράγονται μάλιστα σε περισσότερα αντίτυπα, αφού αυτή είναι και η δέσμευση της εταιρείας λόγω της υψηλότερης ζήτησης.

8Merlo_30_7_3

243
0

Το 2024 σηματοδοτεί την υλοποίηση πολλών από τα πλάνα της Merlo, της εταιρείας που ξεχωρίζει για την τεχνογνωσία της στην κατασκευή τηλεσκοπικών κάθε βεληνεκούς και για κάθε τομέα. Η σειρά 30.7 φέρνει μια σειρά από δημοφιλή μοντέλα της εταιρείας, τα οποία παρουσιάστηκαν στις εκθέσεις.

Τα μηχανήματα χαρακτηρίζονται από συμπαγείς διαστάσεις και ευελιξία στη χρήση, με τα δύο μοντέλα και τις συνολικά πέντε εκδόσεις να είναι σχεδιασμένες ειδικά για τη γεωργία και τις κατασκευές. Αναπτύχθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να εγγυώνται άνεση και ασφάλεια για τους χειριστές. Να θυμίσουμε ότι σειρά κατάφερε να αποσπάσει δύο σημαντικά βραβεία στις περσινές εκθέσεις (το βραβείο καινοτομίας Samoter και το βραβείο «Τεχνική καινοτομία» στην έκθεση Agrilevante).



Τα 30.7 το «όραμα» της Merlo για το μέλλον των τηλεσκοπικών χειριστών Στην πραγματικότητα, το 30.7 σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με διακηρυγμένο στόχο να αυξήσει τα πρότυπα ασφαλείας στην κατηγορία του και για το λόγο αυτό έχει εξοπλιστεί με μια σειρά από συστήματα που το καθιστούν μοναδικό. Σε αυτά περιλαμβάνεται ο ενεργός έλεγχος ασφαλείας ASCS (Adaptive Stability Control System), ο οποίος εξασφαλίζει την τέλεια αποτροπή του κινδύνου ανατροπής του μηχανήματος κατά το χειρισμό ενός φορτίου.

Ο νέος φωτισμός LED 360° εξασφαλίζει παράλληλα βέλτιστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, ενώ ο διανομέας Flow Sharing φέρνει μέγιστη οικονομία, υψηλές επιδόσεις και ομαλή λειτουργία. Το 30.7 είναι επίσης εξοπλισμένο με το MerloMobility 1.1, ένα σύστημα που παρακολουθεί τις λειτουργίες του μηχανήματος σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας, μεταξύ άλλων, τον περιορισμό ή τον προγραμματισμό των λειτουργιών του τηλεσκοπικού ανάλογα με τις απαιτήσεις λειτουργίας ή ασφάλειας. Χάρη σε αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά, το Merlo 30.7 τιμήθηκε με το βραβείο καινοτομίας SaMoTer, στην κατηγορία των συμπαγών τηλεσκοπικών φορτωτών, για «την πρωτότυπη και λειτουργική λύση, που είναι σύμφυτη με την ασφάλεια και την άνεση» και κέρδισε το βραβείο τεχνικής καινοτομίας Agrilevante 2023.



Τα 30.7 είναι τα μόνα σε αυτή τη σειρά που έχουν πλάτος και ύψος 2 μ. x 2 , ενώ το ύψος ανύψωσης φτάνει τα 7 μέτρα. Το TF30.7, σχεδιασμένο ειδικά για τη γεωργία, είναι το πρώτο μοντέλο και το P30.7 είναι το δεύτερο, το οποίο είναι πολύ ευέλικτο και ιδανικό για εργασίες στο εργοτάξιο. Το TF30.7 διατίθεται σε 3 εκδόσεις ενώ το P30.7 διατίθεται σε 2 εκδόσεις: L και στάνταρ.

Το TF30.7 τροφοδοτείται από κινητήρα DEUTZ TCD2.9HP, ενώ το P30.7 κινείται από τον KOHLER KDI2504. Επιπλέον, το TF30.7 CS είναι εξοπλισμένο με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καμπίνα της Merlo, μια καινοτόμα λύση που μεγιστοποιεί την άνεση και την ασφάλεια.



Η Merlo λέει, τέλος, ότι σύστημα ταλάντωσης χαμηλής συχνότητας επιτρέπει τη σημαντική μείωση των δονήσεων στο εσωτερικό της καμπίνας και συμβάλλει στην απορρόφηση των κραδασμών που μεταδίδονται κατά την κίνηση και την εργασία, ακόμη και σε ανώμαλο έδαφος. Αυτό αυξάνει την προστασία του χειριστή και μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων.

trattoriweb

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Merlo
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία