BACK TO
TOP
Εργασιακά

Εποχικό γεωπόνο αναζητά ο Δήμος Σαμοθράκης

Την πρόσληψη ενός ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών «στα πλαίσια του Προγράμματος Δακοκτονίας για το έτος 2016» της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Έβρου που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη για τις ανάγκες αυτής στη Ν. Σαμοθράκη, ανακοινώνει ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης.

Βερτιτσιλλίωση στον ελαιώνα

3
0
Η πρόσκληση αναφέρεται σε ένα άτομο ειδικότητας (Τομεαρχών Δακοκτονίας) ΠΕ Γεωπόνων εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής, που θα προσληφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και όχι πέραν τις 30-11-2016 από την υπογραφή της

Ο προσλαμβανόμενος, όπως σημειώνεται, θα απασχοληθεί στις ελαιοκομικές περιοχές του Δήμου Σαμοθράκης (Ν. Έβρου)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να  την  υποβάλουν,είτε  αυτοπροσώπως,  είτε  με  άλλο  εξουσιοδοτημένο  από  αυτούς  πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια  αρχή, είτε  ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή , στα γραφεία της υπηρεσίας στη  Διεύθυνση (Περιφέρεια Ανατολική Μακεδονίας Θράκης, Περιφερειακή Ενότητα Έβρου Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Καραολή&  Δημητρίου  40,  Τ.Κ.68100,  Αλεξανδρούπολη, υπόψη κ. Γ. Κουκόπουλου, τηλ. 2551357120)

Αναλυτικότερα εδώ η σχετική ανακοίνωση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία