BACK TO
TOP
Advertorial

Ο αγροδιατροφικός τομέας απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις

Ο τομέας της αγροδιατροφής αλλάζει σε παγκόσμιο επίπεδο και αναμένεται να αλλάξει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο το γνωρίζουν καλά και ξέρουν ότι η προσαρμογή στα νέα δεδομένα είναι μονόδρομος.

GettyImages-157287892

275
1

Οι νέες προκλήσεις στον αγροδιατροφικό τομέα αναλύθηκαν εκτενώς σε πρόσφατη ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη υπό τη συνδιοργάνωση της Alpha Bank και της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Μάλιστα, η διεξαγωγή της 29ης AGROTICA κατά την ίδια χρονική περίοδο θα έλεγε κανείς, έκανε όλη την πόλη να κινείται στους ρυθμούς του αγροτικού τομέα!

Ποιες είναι, όμως, οι προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι αγροτικές επιχειρήσεις και όσοι αποτελούν μέρος της αγροδιατροφικής αλυσίδας τα χρόνια που έρχονται;

Η επιτακτικότερη ανάγκη για αύξηση της παραγωγής, λόγω αντίστοιχα και της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού, η στροφή σε πιο βιώσιμες πρακτικές, η ευθυγράμμιση με νέα καταναλωτικά πρότυπα και η προσαρμογή στις μεταβολές των δικτύων διανομής και των μεταφορών, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Σε αυτή τη νέα εποχή που ανατέλλει, τα εφόδια  που έχουν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροδιατροφής, είναι η αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας και η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού σε σύγχρονες πρακτικές.


Σε αυτό το πλαίσιο, η Alpha Bank έχει σχεδιάσει και προσφέρει μία ευρεία δέσμη ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων, θέλοντας να βρίσκεται στο πλευρό κάθε αγροτικής επιχείρησης και παραγωγού για τη δημιουργία αξίας στην εθνική οικονομία.

Σε συνεργασία με ένα διευρυμένο οικοσύστημα συνεργατών, όπου το Perrotis College κατέχει εξέχουσα θέση, η Alpha Bank καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών της επιχείρησης, από την ενεργειακή αναβάθμιση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, έως την επιλογή της κατάλληλης χρηματοδοτικής λύσης, αλλά και εξειδικευμένη συμβουλευτική καθοδήγηση.


Το πρόγραμμα Alpha Αγροτική Επιχειρηματικότητα έρχεται να καλύψει συνολικά τις ανάγκες των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα, καθώς παρέχει ευρεία δέσμη τραπεζικών λύσεων και σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων.  Ο εξειδικευμένος σύμβουλος της τράπεζας θα σας βοηθήσει στην επιλογή του πλέον κατάλληλου αναπτυξιακού χρηματοδοτικού εργαλείου για την κάλυψη της ιδιωτικής συμμετοχής, ανάλογα με το επενδυτικό σχέδιο και τις προσδοκίες σας και θα σας παρέχει στήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση σε κάθε στάδιο των επενδύσεών σας.



Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

07-12-2022 18:41Πετρος

Λαμογια τραπεζικοι μυρησατε χρημα ε?:Προσεξτε συναδερφοι και μην τους πιστεψετε θελουν να σας φανε τα λεφτα.Οι πιο πολλοι με τα κουστουμια κ τις γραβατες ειναι απατεωνες ασχετοι απο δουλεια και μοχθο

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία