Πωλείται καλαμποκάς FANDINI, 6 σειρών αναδιπλούμενος 1η κυκλοφορία: 2007 Τιμή: 9.920 ευρώ. ΠΑΥΛΟΣ .Ι.ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε κος Κυρμελίδης Τηλ.2310779072
Agrenda Agrenda, Σύνταγμα
Email : info@agronews.gr
Τηλέφωνο :
Οι παιδικές αναµνήσεις του Νίκου Χαλαστάρα από τα Λεχώνια Μαγνησίας είναι πολύχρωµες, γεµάτες βερίκοκα, δαµάσκηνα, αχλάδια, κυδώνια και τόσα άλλα φρούτα που παρήγαγε το κτήµα της οικογένειάς του. Μεγαλώνοντας αποφάσισε να µείνει στον τόπο του και να επικεντρωθεί στην υπόθεση κυδώνι.
Έντονα καιρικά φαινόμενα, με εκτεταμένες βροχοπτώσεις, ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους, αναμένεται να επηρεάσουν μεγάλο μέρος της χώρας την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Σε αρκετές περιοχές δεν αποκλείονται χαλαζοπτώσεις, ενώ αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης έντονων φαινομένων ακόμη και στην Αττική.