BACK TO
TOP
Agrothessaly

Πάνοπλη η Agrotech στην Agrothessaly

Η Agrotech SA Μποζατζίδης - Μητσιολίδης ΑΕ θα παρουσιάσει όλη την γκάµα µικρών, µεσαίων και µεγάλων τρακτέρ στην Agrothessaly. Ισχυρά, ευέλικτα, παραγωγικά, όλα µηχανήµατα στα οποία µπορεί να βασιστεί ο Έλληνας αγρότης για τις εργασίες του.

12a_13

3881
3

Η αναβαθµισµένη δενδροκοµική σειρά 5G µε καµπίνα ή χωρίς έχει κατασκευαστεί για υψηλή παραγωγικότητα επόµενου επιπέδου. Νέα καµπίνα, νέο κιβώτιο ταχυτήτων, µεγαλύτερη ισχύς, καλύτερη ορατότητα, ισχυρό υδραυλικό σύστηµα και πλήρης δυνατότητα isobus είναι µερικά από τα χαρακτηριστικά υπεροχής των 5G.

Περνώντας σε ανοιχτές καλλιέργειες συναντούµε τις σειρές 5E και 5Μ µε ή και χωρίς καµπίνα. Τα µεγέθη αυξάνονται και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη βραβευµένη σειρά 6Μ σε µοντέλα για κάθε απαίτηση καθώς και την ανασχεδιασµένη νέα σειρά 6R µε νέα µοντέλα σε ιπποδυνάµεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη και προσδοκία.

Φυσικά οι ναυαρχίδες σειρές της John Deere 7R & 8R δεν θα µπορούσαν να λείπουν από την έκθεση.

Στον υπαίθριο χώρο θα τραβήξει τα βλέµµατα η  κορυφαία θεριζοαλωνιστική T660  και το πολυχρηστικό τηλεσκοπικό της Merlo.

Επίσης οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν στην Agrothessaly τα drone της DJI Agras T30, µια κορυφαία λύση για ψεκασµό, λίπανση και σπορά.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν οι καινοτόµες πνευµατικές µηχανές για σπορά και λίπανση της αυστριακής APV, της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη χώρα µας έγινε πρόσφατα η Agrotech.


Τι άλλο θα δει ο επισκέπτης

Η Agrotech θα εκθέσει ακόµα πλήθος εργαλείων και µηχανηµάτων για κάθε ανάγκη του αγρότη: Φρέζες και καταστροφείς της κορυφαίας Celli, άροτρα Moro Aratri, σπαρτικές Matermacc, κλαδοτεµαχιστές Serrat, χορτοδετική πρέσα John Deere F441M και όλη τη γκάµα της Pellenc συµπεριλαµβανοµένου και του κορυφαίου αποφυλλωτή της.

Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο θα έχουν ακόµη την ευκαιρία να ζήσουν µια µοναδική  εµπειρία στο AMS Βooth της John Deere και να γνωρίσουν τις καινοτόµες λύσεις της για τα gps και τη γεωργία ακριβείας.

Η δυνατή οµάδα του after sales service της Agrotech, δηλαδή το τµήµα ανταλλακτικών και το τµήµα του service θα δώσουν το παρών ενώ  θα υπάρχει και stand του τµήµατος  ΗR  της εταιρείας που θα ενηµερώνει σχετικά µε τις ευκαιρίες εργασίας στον όµιλο Agrotech.

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

25-02-2023 16:41George S

Να δούμε αν θα έχουν το καθαρόαιμο δενδροκομικο John Deere ML

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

25-02-2023 16:39George S

Να δούμε αν θα έχουν το καθαρόαιμο δενδροκομικο john deere ML

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία