BACK TO
TOP

Agrothessaly

teofert__1_

H ΤΕΟFERT είναι η µοναδική ελληνική εταιρεία, η οποία έχει κατορθώσει και διαθέτει τεχνολογίες αιχµής στο χώρο των λιπασµάτων, τις οποίες ο παραγωγός µπορεί να βρει αποκλειστικά και µόνο σε αυτήν.

28_9

H ΤractorGPS παρουσιάζει τη ναυαρχίδα των ψεκαστικών drone της XAG P100 στις εφαρµογές ψεκασµού µε drone, ενσωµατώνοντας 4 εργασίες µε ένα XAG drone: Ψεκασµός, Λίπανση, Σπορά και Χαρτογράφηση Φυτοϋγείας των καλλιεργειών.

26b_3

Η Παύλος Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε. είναι µια από τις παλαιότερες, µεγαλύτερες και αρτιότερα οργανωµένες εταιρείες στον κλάδο της. Σήµερα διατηρεί τέσσερις ξεχωριστούς κλάδους πωλήσεων, ένας εκ των οποίων είναι ο κλάδος των Γεωργικών Μηχανηµάτων. Εκεί αντιπροσωπεύει τους οίκους New Holland (γεωργικοί ελκυστήρες και µηχανήµατα συγκοµιδής), Case IH (γεωργικοί ελκυστήρες και µηχανήµατα συγκοµιδής), Goldoni και Yanmar (γεωργικοί ελκυστήρες και µοτοσκαπτικά), τους οποίους υποστηρίζει µε άρτιο δίκτυο υποδοµών.

20_14

Μια γκάµα ελκυστήρων µε έξι µοντέλα για αµπελώνες, εξειδικευµένες καλλιέργειες, οπωρώνες, κρεβατίνες και ορεινές καλλιέργειες είναι η νέα σειρά των ειδικών ελκυστήρων MF 3 Speciality. Ένα τρακτέρ σχεδιασµένο για τους πιο απαιτητικούς και εξειδικευµένους παραγωγούς καθώς µπορεί να εργάζεται στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες και εδαφικές απαιτήσεις.

18a_2

Η Π. ΡΗΓΑΣ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΕ µε 33 χρόνια απρόσκοπτης παρουσίας στο χώρο των υλικών συσκευασίας, µε σεβασµό στις συνεργασίες και συνεχή ανάπτυξη συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες του κτηνοτροφικού και αγροτικού τοµέα µε υλικά υψηλών προδιαγραφών, καλύπτοντας το εγχώριο δίκτυο αλλά και µε δυναµική παρουσία στις εξαγωγές.

87jgfg

Από το 1955 η TIFONE, της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Α & Φ ΙΩΑΝΝΙ∆ΗΣ ΑΕ, είναι συνώνυµη µε την ποιότητα στο σχεδιασµό και την κατασκευή γεωργικών ψεκαστήρων.

12a_13

Η Agrotech SA Μποζατζίδης - Μητσιολίδης ΑΕ θα παρουσιάσει όλη την γκάµα µικρών, µεσαίων και µεγάλων τρακτέρ στην Agrothessaly. Ισχυρά, ευέλικτα, παραγωγικά, όλα µηχανήµατα στα οποία µπορεί να βασιστεί ο Έλληνας αγρότης για τις εργασίες του.