BACK TO
TOP
Agrothessaly

Εγγυηµένο service για κάθε τρακτέρ

Είναι γνωστό ότι τα γεωργικά µηχανήµατα SAME & DEUTZ-FAHR κατασκευάζονται για να αποδίδουν αλλά και για να αντέχουν.

14_19

2235
0

Όµως η διασφάλιση της σωστής λειτουργίας τους, προϋποθέτει και τη σωστή και υπεύθυνη συντήρησή τους, µε γνήσια ανταλλακτικά.

Για τη  Θεοχαράκης ΑΕ, επίσηµο διανοµέα των φηµισµένων ελκυστήρων SAME & DEUTZ-FAHR στην Ελλάδα, η σωστή λειτουργία κάθε µηχανήµατος αποτελεί προσωπική υπόθεση. Οι έµπειροι και σωστά εκπαιδευµένοι τεχνικοί  της εταιρείας διαθέτουν τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισµό και την τεχνογνωσία, προκειµένου να προσφέρουν άριστη συντήρηση, επαγγελµατική εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών. Το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης απολαµβάνουν οι ‘Ελληνες παραγωγοί και στις επιλεγµένες µονάδες του δικτύου των 50 εξουσιοδοτηµένων συνεργατών. Για να εξασφαλιστεί αυτό, παρέχεται συνεχής τεχνική υποστήριξη στους συνεργάτες και πραγµατοποιούνται εκπαιδευτικά σεµινάρια.


Η Θεοχαράκης ΑΕ προσφέρει:

■Εγγυηµένη εργασία σύµφωνα µε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

■Ανταγωνιστικές τιµές & διαθεσιµότητα σε γνήσια ανταλλακτικά, που συµβάλλουν στη διασφάλιση της καλής λειτουργίας του µηχανήµατός σας και στη διατήρηση της υψηλής του απόδοσης, σύµφωνα µε τις εργοστασιακές προδιαγραφές.

■Ειδικές, προνοµιακές τιµές στα ανταλλακτικά τρακτέρ άνω των 20 ετών.

■Συνεχή υποστήριξη.


Υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα

Κάθε παραγωγός που επισκέπτεται το δίκτυο των επισήµων συνεργατών SAME & DEUTZ-FAHR ανά την Ελλάδα απολαµβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες after sales, για απροβληµάτιστη εργασία στην γεωργική του εκµετάλλευση.

Περισσότερες λεπτοµέρειες στο https://www.theocarakis-tractors.gr

Mε Same, Deutz-Fahr στη Λάρισα

Αντιπροσωπεύοντας τα καταξιωµένα τρακτέρ και γεωργικά µηχανήµατα SAME / DEUTZ-FAHR, η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, συµµετέχει στην 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία Agrothessaly, που θα πραγµατοποιηθεί από 2 έως 5 Μαρτίου, στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας.

Τα συγκεκριµένα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ προσφέρουν τη µέγιστη δυνατή ευελιξία, µε υψηλές παραγωγικές δυνατότητες, καλύπτοντας στο έπακρο τις µεγάλες και µεσαίες γεωργικές εκµεταλλεύσεις.

Η πλήρης γκάµα των τρακτέρ  SAME / DEUTZ-FAHR επιτρέπει στον σύγχρονο αγρότη να επιλέξει το τρακτέρ που του ταιριάζει, µε σκοπό τη µέγιστη παραγωγικότητα και την επιτυχία.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία