BACK TO
TOP
Agrothessaly

Όταν η υψηλή ποιότητα φτάνει στο χωράφι

Από το 1955 η TIFONE, της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Α & Φ ΙΩΑΝΝΙ∆ΗΣ ΑΕ, είναι συνώνυµη µε την ποιότητα στο σχεδιασµό και την κατασκευή γεωργικών ψεκαστήρων.

87jgfg

266
0

Με πολλές επιλογές από αναρτώµενα και ρυµουλκούµενα µοντέλα, τα TIFONE είναι η ιδανική επιλογή για χρήση σε οπωρώνες, αµπελώνες, ελαιώνες, φυτώρια, θερµοκήπια αλλά και όλες τις καλλιέργειες κηπουρικής.

Το σύστηµα ηλεκτροστατικού ψεκασµού της TIFONE µεταδίδει ένα ισχυρό ηλεκτροστατικό φορτίο (+) στα σταγονίδια του νέφους ψεκασµού που προσελκύονται εποµένως έντονα από οποιαδήποτε µορφή αναδύεται από το έδαφος (-).


Εξοικονόµηση έως 50%

Η επέµβαση ψεκασµού έτσι είναι πληρέστερη, ειδικά σε περιοχές των φυτών που δεν εκτίθενται απευθείας στο νέφος ψεκασµού, µε αποτέλεσµα την εξοικονόµηση σκευασµάτων έως και 50%, ως άµεσο αποτέλεσµα της µικρότερης µετατόπισης αέρα και της µειωµένης πτώσης σταγονιδίων στο έδαφος.

Σηµειώνεται ότι όλα τα ψεκαστικά διαθέτουν το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό EU167/2013, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διαδικασία της επιδότησης.


Χωρίς όρια η χορτοδετική τέχνη της Cicoria

Μια µεγάλη γκάµα από ισχυρές και αξιόπιστες πρέσες που παρέχουν υψηλές αποδόσεις και στα πιο εχθρικά περιβάλλοντα και είναι εξοπλισµένες µε µια πλήρη γκάµα αξεσουάρ, για να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες, έχει προσφέρει στην παγκόσµια αγορά η εµπειρία και αφοσίωση της εταιρείας Cicoria, η οποία από το 1968 έχει εστιάσει στη χορτοδετική πρέσα για το άχυρο, το σανό, καθώς και το καλαµπόκι και το σόργο όπως και κάθε γεωργικό υποπροϊόν.

Οκτώ διαφορετικά µοντέλα

Οι pick-up πρέσες της Cicoria, οι οποίες στην Ελλάδα αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την εταιρεία Α&Φ Ιωαννίδης ΑΕ, κατασκευάζονται σε οκτώ µοντέλα που ταιριάζουν σε κάθε απαίτηση, δεδοµένου ότι περισσότερο από 40 χρόνια συνεχίζουν να λειτουργούν στις πιο σκληρές συνθήκες µε τελειότητα και χαµηλές απαιτήσεις ισχύος.

Όλα τα µοντέλα είναι εφοδιασµένα µε δετικό σύρµατος ή σπάγκου και φέρουν  pick-up σε τρεις διαστάσεις 1,55 mt, 1,60 mt και 1,80 mt . Οι πρέσες της Cicoria  έχουν τη δυνατότητα να δουλεύουν σε 2 ταχύτητες µε 88 και 100 εµβολισµούς ανά λεπτό.

Η σειρά Special Cut είναι εφοδιασµένη µε ειδικό κοπτικό πάνω στο pick-up, το οποίο τεµαχίζει το προϊόν σε µήκος 3 εκατοστών. Το αποτέλεσµα της χρήσης του κοπτικού είναι χορτοδεµάτια µε βάρος έως και 50 κιλά. Επιπλέον η Special Cut διαθέτει ειδικό δετικό µε τρεις σπάγκους που δίνει στιβαρά χορτοδεµάτια.

Οι σειρές PRO, TOP και η Special Cut έχουν σχεδιαστεί µε ενισχυµένο στρόφαλο και αντίβαρο για να ξεπεραστούν τα πιο κρίσιµα σηµεία του κύκλου συµπίεσης και να διασφαλιστεί η σταθερότητα ακόµη και στους 100 εµβολισµούς ανά λεπτό. Οι κορυφαίες σειρές PRO και Special Cut είναι επιπλέον εξοπλισµένες µε πλάκες πίεσης για καλύτερη ρύθµιση της πυκνότητας και να εξασφαλιστεί το πλήρες γέµισµα και οµοιόµορφο σχήµα των δεµάτων.

Με ιστορία ήδη από το 1927

Το 1927 η Cicoria ξεκίνησε ένα µεγάλο ταξίδι αφιερωµένο στην τεχνολογική ανάπτυξη των αλωνιστικών µηχανών και των χορτοδετικών πρεσών.  Ένα πάθος που έχει κερδίσει χιλιάδες  αγρότες σε τέσσερις ηπείρους και περισσότερες από 40 χώρες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία