BACK TO
TOP
Agrothessaly

Αξιοπιστία και υψηλή τεχνογνωσία από την Π. ΡΗΓΑΣ ΑΕ

Η Π. ΡΗΓΑΣ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΕ µε 33 χρόνια απρόσκοπτης παρουσίας στο χώρο των υλικών συσκευασίας, µε σεβασµό στις συνεργασίες και συνεχή ανάπτυξη συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες του κτηνοτροφικού και αγροτικού τοµέα µε υλικά υψηλών προδιαγραφών, καλύπτοντας το εγχώριο δίκτυο αλλά και µε δυναµική παρουσία στις εξαγωγές.

18a_2

325
0

Αναγνωρίζοντας τη σηµασία της πρωτογενούς παραγωγής, η Π. ΡΗΓΑΣ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΕ στηρίζει µε τα προϊόντα της έναν από τους πιο βασικούς πυλώνες της οικονοµίας µας. Η δεµατοποίηση ξερών χόρτων και ενσιρώµατος είναι από τα πιο βασικά κοµµάτια της παραγωγής αυτής και απαιτεί την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία των µεγάλων οίκων που εκπροσωπεί η Π. ΡΗΓΑΣ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΕ για τη µεγιστοποίηση της αξίας κάθε µπάλας τροφής.

Πλούσια γκάµα προϊόντων χορτοδεσίας

Όλη η γκάµα των προϊόντων χορτοδεσίας της Π. ΡΗΓΑΣ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Α.Ε. είναι σχεδιασµένη για υψηλές επιδόσεις και εύκολη χρήση, µε σκοπό την καλύτερη προστασία της σοδειάς από τις καιρικές συνθήκες, την αποτελεσµατική αποθήκευση και την ασφαλή µεταφορά της.

■Σπάγκοι χορτοδεσίας Hercules, UNI Cotesi, Maxipaq Cotesi, Maxiline Cotesi, Maxigrip Cotesi, Tewe, Tewe Ultimax, Ecobull και Τitan µε δυνατότητα εφαρµογής σε κάθε χορτοδετική µηχανή, ιδανικοί για αντίξοες συνθήκες, βιολογικά αβλαβείς, µε σταθεροποιητή UV για το απαιτητικό µεσογειακό κλίµα, καθαρό προϊόν από 100% πολυπροπυλένιο χωρίς κόµπους και µεγάλη ευκολία στη χρήση, σε πλήθος χρωµάτων. Καινοτοµία των τελευταίων ετών είναι ο σπάγκος UNI που προσφέρει 47% περισσότερο µήκος ανά κουλούρα, είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την αντοχή κόµπου ενός σπάγκου REF 110 , το µήκος ενός REF 150 και την επάρκεια του REF 130.

■∆ίχτυα χορτοδεσίας Maxicover premium, Cross X-pand, C-PLUS Maxicover, Spidernet, Filnet, Bionet, Yellow Star, Magenta Plus Star και Winner Nova µε εγγύηση για τη µέγιστη κάλυψη της µπάλας, υψηλή αποδοτικότητα. ∆ιαθέτουν UV προστασία, την υψηλότερη αντοχή θραύσης και είναι εγκεκριµένα από τις µεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες για την εφαρµογή τους σε όλα τα µοντέλα µηχανών των σύγχρονων ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχουν εσωτερικό πυρήνα, ένδειξη στα τελευταία µέτρα του ρολού και πλαστικό περιτύλιγµα για προστασία.

■Agristretch film χορτοδεσίας Triowrap, Trioplus, Silotite, Filwrap και Baletite Pro αδιάβροχα, µε την απαραίτητη προστασία για UV ακτινοβολία, άριστη τάνυση και ελαστικότητα, δυνατότητα εφαρµογής σε όλες τις µηχανές περιτύλιξης. Είναι, ακόµα, φιλικά προς το περιβάλλον, διαθέτουν ειδική κόλλα για σταθερή εφαρµογή γύρω από το προϊόν και παράγονται µε την τεχνολογία CBT – PLATFORM (COEX BLOWN).

■Φιλµ ενσίρωσης σε ασπρόµαυρο χρώµα για εγγυηµένη συντήρηση της  ζωοτροφής και να προστασία της ποιότητας και της θρεπτικής αξίας. Με τη σωστή χρήση και κάλυψη, τοποθετώντας το µαύρο χρώµα κάτω εξασφαλίζεται πλήρης φωτοπροστασία και σταθερή εσωτερική θερµοκρασία της ζωοτροφής, ενώ το λευκό χρώµα που βρίσκεται από πάνω ανακλά την υπεριώδη ακτινοβολία και έτσι αποφεύγεται η υπερθέρµανση της ζωοτροφής αλλά και επιτυγχάνεται η αποτελεσµατικότερη ζύµωσή της µε µειωµένες απώλειες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία