BACK TO
TOP
Agrothessaly

Η Red Velvet σειρά της Massey Ferguson

Μια γκάµα ελκυστήρων µε έξι µοντέλα για αµπελώνες, εξειδικευµένες καλλιέργειες, οπωρώνες, κρεβατίνες και ορεινές καλλιέργειες είναι η νέα σειρά των ειδικών ελκυστήρων MF 3 Speciality. Ένα τρακτέρ σχεδιασµένο για τους πιο απαιτητικούς και εξειδικευµένους παραγωγούς καθώς µπορεί να εργάζεται στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες και εδαφικές απαιτήσεις.

20_14

652
0

Η σειρά εφοδιάζεται µε τους νέους κινητήρες STAGE-V φιλικούς προς το περιβάλλον µε χαµηλή εκποµπή ρύπων, πανίσχυρους, οικονοµικούς και µε µειωµένο κόστος συντήρησης. Οι ελκυστήρες της σειράς αυτής καλύπτουν µεγάλο εύρος ιπποδύναµης που ξεκινά από 75 εώς 120 hp. Επιπλέον, σηµαντική είναι η επιλογή του καινούργιου κιβώτιου ταχυτήτων προσφέροντας τη µέγιστη ιπποδύναµη στις χαµηλότερες στροφές του κινητήρα επιτυγχάνοντας εξοικονόµηση καυσίµου και µειωµένο θόρυβο στην καµπίνα.

Με αλλά και χωρίς καµπίνα

Τα µοντέλα κάνουν την εµφάνισή τους µε καµπίνα αλλά και χωρίς καµπίνα, τύπου πλατφόρµα. Επίσης, η σειρά αυτή διατίθεται σε δύο εκδόσεις Essential και Efficient και προσφέρεται µε µια σειρά επιλογών, που προσαρµόζουν τον ελκυστήρα ανάλογα µε τις ανάγκες του χειριστή. Ο τύπος της καµπίνας είναι CAT 4 που εξασφαλίζει στο χειριστή ένα υγιές περιβάλλον µακριά από βλαβερές ουσίες και φάρµακα κατά τη διάρκεια των ψεκασµών αλλά και τη σκόνη κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Όλα αυτά συµπεριλαµβάνονται στον µοντέρνο, εντυπωσιακό σχεδιασµό που προέρχεται από τους µεγαλύτερους ελκυστήρες της  Massey Ferguson. Τέλος η χαρακτηριστική πλαϊνή γκρι λωρίδα στο καπό κάνει τους χειριστές να νιώθουν περήφανοι ως µέλη της οικογένειας της Massey Ferguson.

Αποκλειστικός εισαγωγέας - διανοµέας στην Ελλάδα για την MF είναι ο Όµιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, παρέχοντας ένα εκτεταµένο δίκτυο αντιπροσώπων και εξουσιοδοτηµένων συνεργείων, πλήρη τεχνική υποστήριξη από έµπειρους τεχνικούς και γνήσια ανταλλακτικά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία