BACK TO
TOP
Agrothessaly

Υψηλή τεχνολογία από τους µεγαλύτερους οίκους

Με µια πραγµατικά δυναµική παρουσία συµµετέχει η Γ.ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στην 13η έκθεση AgroThessaly στην Λάρισα από 2 έως 5 Μαρτίου.

22a_4

344
0

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο, θα παρουσιαστούν όλα τα νέα µοντέλα των κορυφαίων εργοστασίων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία, όπως είναι η Claas, η Maschio Gaspardo, η Ferrari, η Faresin κ.ά. Οι νέες τεχνολογίες και καινοτοµίες αυτών των εργοστασίων, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Παράλληλα, µε την αφορµή την συµπλήρωση 10 χρόνων συνεργασίας µε την Claas και  ενός έτους µε τη Ferrari η εταιρεία προετοίµασε ελκυστικές προσφορές και ειδικά µακροχρόνια χρηµατοδοτικά προγράµµατα, για να καταστήσει πιο προσιτή την απόκτηση των µηχανηµάτων της. Μερικά από τα εκθέµατα που θα τραβήξουν  το ενδιαφέρον των επισκεπτών του περιπτέρου της εταιρίας Γ. ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ είναι:


Σύγχρονα µηχανήµατα για κάθε απαίτηση

Το AXION 960 TERRA TRAC από την CLAAS

Το πρώτο ερπυστριοφόρο τρακτέρ µε πλήρη ανάρτηση. Το ενσωµατωµένο, καινοτόµο σύστηµα  TERRA TRAC βασίζεται στην τεχνολογία που χρησιµοποιείται επί του παρόντος σε θεριζοαλωνιστικές µηχανές που έχουν προσαρµοστεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των τρακτέρ. Το AXION 960 TERRA TRAC συνδυάζει τα πλεονεκτήµατα ενός ερπυστριοφόρου τρακτέρ όσον αφορά την πρόσφυση και την προστασία του εδάφους µε τα πιο άνετα χαρακτηριστικά οδήγησης ενός συµβατικού τρακτέρ. Με την ατελείωτη δύναµή των 445 αλόγων µπορεί να πραγµατοποιήσει οποιαδήποτε εργασία του ζητηθεί, πραγµατικά µιλά από µόνο του.


Οι ολοκαίνουργιες πνευµατικές σπαρτικές µηχανές ακριβείας GASPARDO CHRONO ΚΑΙ GASPARDO MANTA

Η GASPARDO, Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις σπαρτικών µηχανών στην Ελλάδα, παρουσιάζει µια πνευµατική µηχανή που φέρνει την επανάσταση στο τοµέα της σποράς ακριβείας. Με τη νέα CHRONO η σπορά µπορεί να γίνει µε απίστευτα µεγάλη ακρίβεια και σε ταχύτητες που ξεπερνούν τα 15 km/h. Με την CHRONO η ταχεία σπορά ακριβείας µπαίνει πλέον σε νέα διάσταση.Η GASPARDO προσφέρει την 8σειρη έκδοση πνευµατικής µηχανής MANTA MTR µε τηλεσκοπικό αναρτώµενο σασί για σπορά βάµβακος και καλαµποκιού. Η συγκεκριµένη µηχανή είναι η µόνη που δίνει στον χειριστή τη δυνατότητα να σπέρνει σωστά 8 σειρές βαµβάκι και καλαµπόκι.


Όλη την γκάµα των νέων τρακτέρ ειδικής καλλιέργειας FERRARI

∆ίνοντας βαρύτητα στη σηµαντική αυτή κατηγορία τρακτέρ που ενδιαφέρουν την ελληνική αγορά, η Γ.ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. φέρνει στην Agrothessaly τα µοντέλα της ιταλικής FERRARI που καλύπτουν όλες ανεξαιρέτως τις ανάγκες των ελληνικών ειδικών καλλιεργειών. Τα τρία µοντέλα VEGA, THOR, DRACO που θα βρίσκονται στο stands περιλαµβάνουν πλούσιο εξοπλισµό όπως το επαναστατικό σύστηµα Dualsteer για ελάχιστη γωνία στροφής καθώς επίσης και εκδόσεις µε περιστρεφόµενο κάθισµα Reversible που επιτρέπουν ανάστροφη λειτουργία.


Το poliSPECNIR  της FARESIN

Το  φορητό εργαστήριο αναλύσεων poliSPECNIR που προσδιορίζει  και µετρά το ποσοστό των βασικών θρεπτικών συστατικών  των  Ζωοτροφών  (νωπών, ξηρών, µειγµάτων, ενσιρωµάτων)  εύκολα, άµεσα και µε ακρίβεια. Ένα σύστηµα που µετρά όλους τους θρεπτικούς παράγοντες στην αλυσίδα της παραγωγής και διατροφής, από τη συγκοµιδή, την προετοιµασία, την κατανάλωση και την αξιοποίηση των θρεπτικών στοιχείων. Ακρίβεια και αξιοπιστία στα µείγµατα ζωοτροφών, γρήγορες και συνέχεις µετρήσεις για επιλογή και  σταθεροποίηση   του καλυτέρου συνδυασµού ζωοτροφών  για σωστή και αποδοτική διατροφή των ζωών  για γάλα ή κρέας γιατί η καλή διατροφή δίνει ποιοτικά προϊόντα και µεγαλύτερα κέρδη για τη µονάδα. σύστηµα Dualsteer για ελάχιστη γωνία στροφής καθώς επίσης και εκδόσεις µε περιστρεφόµενο κάθισµα Reversible που επιτρέπουν ανάστροφη λειτουργία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία