BACK TO
TOP
Agrothessaly

Εδώ και 22 χρόνια κοντά στον αγρότη και τον κτηνότροφο

Η HELLAGRO ΑΕ διαθέτει στην αγορά υλικά πιστοποιηµένα και ασφαλή, εξαιρετικής και σταθερής ποιότητας.

24_144

584
0

Εδώ και 22 χρόνια στηρίζει τον κλάδο της αγροκτηνοτροφίας παρέχοντας µια ευρεία γκάµα υλικών γεωργικών εφαρµογών, καθώς και χορτοδεσίας και ενσίρωσης για τα στάδια της συγκοµιδής, της δεµατοποίησης, της ενσίρωσης και της αποθήκευσης. Με ένα παγκόσµιο δίκτυο συνεργατών και 100% πανελλαδική κάλυψη µε εταιρικό δίκτυο πωλήσεων είναι σε θέση να σταθεί µε επάρκεια σε κάθε απαίτηση.

Η Hellagro επί σειρά ετών αντιπροσωπεύει τους µεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, προσφέροντας τα καταλληλότερα υλικά, ανάλογα µε τη χρήση, µε στόχο την επίτευξη άριστου αποτελέσµατος.  Επίσης, µέσω του εξειδικευµένου προσωπικού της (γεωπόνοι, χηµικοί µηχανικοί, τεχνολόγοι τροφίµων) βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους συνεργάτες της µε προτάσεις και εξατοµικευµένες λύσεις.



Αυστηρές προδιαγραφές

Όλα τα υλικά της παράγονται µε σύγχρονες τεχνολογίες, διέπονται από αυστηρές προδιαγραφές, υπόκεινται σε διαρκείς ποιοτικούς ελέγχους και είναι κατασκευασµένα ειδικά για τις καιρικές συνθήκες του ελλαδικού χώρου (Μεσογειακό κλίµα).

Τα προϊόντα Hellagro για τον τοµέα της Χορτοδεσίας & Ενσίρωσης περιλαµβάνουν τους σπάγκους χορτοδεσίας EXTRA® SD & HD, το δίχτυ χορτοδεσίας ATLAS®, όπως και τα υλικά ενσίρωσης SILOGRASS®, SILOGRANO®, SILOMAX® και SILOFILM.

Επιπλέον, στον τοµέα Γεωργικών Εφαρµογών, η εταιρεία παρέχει υλικά όπως δίχτυα σκίασης καλλιεργειών, αντιπαγετικό ύφασµα, αντιχαλαζικό δίχτυ, ύφασµα εδαφοκάλυψης, λινάτσες ιούτης, αδιάβροχους µουσαµάδες, υφαντά σακιά, νήµα ραφής, σπάγκους και σχοινιά, εύκαµπτους σωλήνες PVC και πολλά ακόµη.

Η συµµετοχή της εταιρείας Hellagro ΑΕ στην Agrothessaly 2023 έρχεται να επισφραγίσει την ισχυρή θέση της στην αγορά και να ενηµερώσει το κοινό της έκθεσης για την ευρεία προϊοντική γκάµα που διατίθεται από τους έµπειρους συνεργάτες της στην περιοχή όλα αυτά τα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες, µπορείτε να επικοινωνήσετε µαζί µας στο 210 9635564 ή να επισκεφθείτε το site µας www.hellagro.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία