BACK TO
TOP
Agrothessaly

ΧAG P100 - Η ναυαρχίδα της XAG

H ΤractorGPS παρουσιάζει τη ναυαρχίδα των ψεκαστικών drone της XAG P100 στις εφαρµογές ψεκασµού µε drone, ενσωµατώνοντας 4 εργασίες µε ένα XAG drone: Ψεκασµός, Λίπανση, Σπορά και Χαρτογράφηση Φυτοϋγείας των καλλιεργειών.

28_9

531
0

Η σειρά αγροτικών drone XAG προσφέρει πραγµατικές και αξιόπιστες  λύσεις Γεωργίας Ακριβείας.

Με ανανεωµένο σχεδιασµό και νέες τεχνολογίες ψεκασµού, υπόσχεται ραγδαία αύξηση παραγωγικότητας και βελτίωση στην απόδοση των εφαρµογών, ακόµα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες και καλλιέργειες.

Ο ψεκασµός κάθε φυτοπροστατευτικού  σκευάσµατος  γίνεται απροβληµάτιστα µε το P100

Μεγάλο όφελος και υψηλή εξοικονόµηση σε κάθε καλλιέργεια προσφέρουν τα ψεκαστικά drone XAG, καθως µπορούν να ψεκάσουν κάθε είδους σκεύασµα (υγρό ή σε σκόνη),  χωρίς να προβληµατίζουν τον παραγωγό. Η µεγάλη παροχή και οι µεγάλου διαµετρήµατος σωλήνες υγρού εξασφαλίζουν την αµείωτη λειτουργία του.

Η τεχνολογία  αιχµής των  αγροτικών drone XAG P100 καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς. Πρόκειται για το µοναδικό drone παραγωγής µε ψεκασµό κατεύθυνσης, όπως τα παραδοσιακά ψεκαστικά, που διασφαλίζει  τον καλύτερο ψεκασµό τόσο στο εσωτερικό όσο και στα σύνορα του χωραφιού. Το µοναδικό drone ψεκασµού που εκτελεί την εργασία µε ένα και µόνο σχέδιο πτήσης!


Κάτι παραπάνω  από ένα µεγάλο drone

Αυτό που κάνει το drone XAG P100 τόσο δηµοφιλή επιλογή, εκτός από το ότι προσφέρει µεγάλη  χωρητικότητα ωφέλιµου φορτίου, είναι το γεγονός ότι διαθέτει αποσπώµενο σχεδιασµό που διαχωρίζει την ιπτάµενη πλατφόρµα από τα συστήµατα ψεκασµού, καλύπτοντας διάφορες ανάγκες πεδίου και διευκολύνοντας τη διαδικασία συναρµολόγησης, ενώ το βάρος και το µέγεθος του drone είναι µειωµένο, γεγονός  που διευκολύνει τη µεταφορά του ακόµη και από ένα άτοµο. Το drone έχει αποτελεσµατικό πλάτος ψεκασµού 10 µ., δοχείο µε κόκκους χωρητικότητας 60 λίτρων και µπορεί να φτάσει σε µέγιστο υψόµετρο 2.000 µέτρων. Όταν είναι πλήρως φορτωµένο, µπορεί να αιωρείται για 13 λεπτά χάριν των 2 µπαταριών που διαθέτει  (19 λεπτά χωρίς φορτίο).

Για επαγγελµατικό αεροψεκασµό, εγγύηση XAG

Με µόνιµη τεχνολογία υψηλής ακριβείας RTK  1.5 cm, η XAG διασφαλίζει την ασφαλή πτητική λειτουργία των drone της αλλά και την υψηλή ακρίβεια κατά την εφαρµογή σε κάθε στάδιο της καλλιέργειας.

XAG P100: Μοναδικά  xαρακτηριστικά

■Με την χρήση των φυγοκεντρικών µπεκ iRass, µεταβλητής  σταγόνας 60-400 µM, ο παραγωγός µπορεί να ρυθµίσει το νέφος ψεκασµού / διείσδυση στο φυτό αλλά και να µειώσει  τις απώλειες σε περίπτωση υψηλού αέρα. 

■Η αρχιτεκτονική µε 4 έλικες επιτρέπει µεγαλύτερη  διείσδυση του ψεκαστικού νέφους και έως 50% βελτιωµένη απόδοση ψεκασµού σε σύγκριση µε άλλα drones της αγοράς.

■Πλάτος εργασίας έως 10 µέτρα µε µόλις  2 χ µπεκ iRass, διασφαλίζει εύκολη συντήρηση και υψηλή λειτουργικότητα.

■Μοναδικές αντλίες νερού MegaFlow υψηλής παροχής έως 12 lt/min.

■ Χρόνος πτήσης έως και 18 λεπτά (*µε 2 µπαταρίες ) και φόρτιση µόλις σε 10 λεπτά.

■Ψεκασµός ως 180 στρµ/ώρα και υψηλή ταχύτητα πτήσης.

Ο ψεκασµός είναι το πιο σηµαντικό σηµείο των drone XAG

∆ιαιρούµενη αρχιτεκτονική,  Εύκολη µεταφορά

To drone µπορεί να διαχωρίσει την πλατφόρµα πτήσης από τον ψεκαστικό εξοπλισµό, για µείωση του βάρους κατά τη µεταφορά και ευκολότερη διαχείριση κατά την αλλαγή από ψεκαστικό σε σύστηµα λίπανσης.

Ακρίβεια σε κάθε σταγόνα

Συνδυάζοντας νέες περισταλτικές αντλίες και βαλβίδες, µε την ώριµη τεχνολογία φυγοκεντρικού ψεκασµού, το P100 φέρνει περαιτέρω εξέλιξη στην αποδοτικότητα του ψεκασµού ακριβείας.

Προσαρµογή σε όλα τα περιβάλλοντα

Με δυναµικό ραντάρ και terrain-adaptive module, µπορεί να ανιχνεύει εµπόδια και το περιβάλλον κατά την πτήση. Ανίχνευση θέσης, απόστασης και κίνησης εµποδίων 40 µέτρα µπροστά και πάνω, για έγκυρη πρόβλεψη και αποφυγή τους για ασφαλέστερη πτήση προς όλες τις κατευθύνσεις.

∆ιαθέσιµα στην ελληνική αγορά από την TractorGPS, www.tractorgps.gr ή www.xagdrones.gr

Τα drone διεισδύουν -αργά βέβαια- στην ευρωπαϊκή αγορά, µε την XAG να είναι από τις πρώτες εταιρείες που προσανατολίστηκαν στον αγροτικό κλάδο µε την κατασκευή drone ειδικά για σκοπούς φροντίδας καλλιέργειας από αέρος. Η TractorGPS, ως επίσηµος αντιπρόσωπος της XAG, ανακοινώνει τώρα ότι το µοντέλο P100 θα είναι διαθέσιµο πολύ σύντοµα στα πλαίσια της έκθεσης Agrothessaly. Το drone έχει πολλές χρήσεις γύρω από το αγρόκτηµα, από τον ψεκασµό φυτοφαρµάκων µέχρι τη διασπορά λιπασµάτων, σπόρων και πολλά άλλα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία