Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Agrothessaly

Εύκολο, γρήγορο και ποιοτικό άρμεγμα αιγοπροβάτων

Η επιλογή του σωστού εξοπλισµού αρµεγής είναι µία σηµαντική απόφαση για κάθε κτηνοτρόφο.

30a_4

2603
0

Το αρµεκτήριο πρέπει να διευκολύνει την καθηµερινότητα του κτηνοτρόφου στη µονάδα παρέχοντας ταυτόχρονα γρήγορο και εύκολο άρµεγµα, διασφαλίζοντας την ευκολία των ζώων και υψηλή ποιότητα του παραγόµενου γάλακτος. Η Milkplan παρέχει µία µεγάλη γκάµα σε εξοπλισµό αρµεγής που µπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες µίας φάρµας.

Με την προσαρµογή νέων τεχνολογιών στο αρµεκτικό σύστηµα εξασφαλίζεται και η µείωση των λειτουργικών εξόδων όπως το κόστος ενέργειας και η ελαχιστοποίηση κατανάλωσης νερού και απορρυπαντικών.

Συστήµατα που βελτιώνουν την ρουτίνα της φάρµας

Σύστηµα ηλεκτρονικής γαλακτοµέτρησης και διαχείρισης κοπαδιού

Στην εποχή όπου η πληροφορία έχει τεράστια αξία, είναι πολύ σηµαντικό να γνωρίζει ο παραγωγός τι συµβαίνει στην καθηµερινή του ρουτίνα. Οι πληροφορίες της καταγραφής της παραγωγής γάλακτος για κάθε ζώο ξεχωριστά, η καταγραφή των συµβάντων και ο συνεχής έλεγχος των ζώων γίνεται πιο εύκολος µε το σύστηµα ηλεκτρονικής γαλακτοµέτρησης και διαχείρισης κοπαδιού από τη Milkplan.

MP Nautilus Inverter

Ο MP Nautilus Inverter µπορεί να µειώσει την κατανάλωση ρεύµατος των µονάδων κενού του αρµεκτικού συστήµατος έως και 40%. Επιπλέον µεγαλώνει ο χρόνος διάρκειας ζωής της µονάδας κενού, καθώς δουλεύει στις ελάχιστες στροφές. Η µονάδα οδηγείται από ηλεκτρονικό αισθητήρα υψηλής ακριβείας και άµεσης απόκρισης σε αυξοµειώσεις του επιπέδου κενού του συστήµατος. Ο MP Nautilus είναι διαθέσιµος για µονά ή διπλά συστήµατα µονάδων κενού από 2,2kW έως 15kW.

MP Armektron Ultra

Ο νέος πίνακας Armektron Ultra της Milkplan βελτιώνει το αρµεκτήριο, καθώς χάρη στο νέο σύστηµα πλύσης, o κτηνοτρόφος µπορεί πλέον να ελέγχει και να ενηµερώνεται µε ευκολία για την καταγραφή της θερµοκρασίας πλύσης και των συναγερµών που προκύπτουν κατά τη λειτουργία. Επίσης ενηµερώνεται για τον έλεγχο της ηλεκτρονικής παλµοδότησης καθώς και για όλες τις διαδικασίες πλύσης, το χρόνο και τις θερµοκρασίες των χηµικών.

Λύσεις σίτισης – Εξοικονόµηση χρόνου MP Feeding Belt

Η ταινία τροφής Milkplan µε τον εργονοµικό και λειτουργικό σχεδιασµό της αποτελεί την ιδανική λύση για τη σίτιση των αιγοπροβάτων. Καταλαµβάνει ελάχιστο χώρο και επιτρέπει τη ρύθµιση της ταχύτητας ανάλογα µε την προτίµηση του κτηνοτρόφου. ∆ιευκολύνει τη σίτιση, αφού µπορεί να γίνει από µια πλευρά, καθώς και το µαρκάρισµα ή τον εµβολιασµό παρέχοντας ασφαλές κλείδωµα ανά θέση.

Νέα σειρά αρµεκτικού συστήµατος MP Rotary S&G

Το περιστροφικό αρµεκτήριο MP Rotary S&G αποτελεί την ιδανική λύση για µεσαίες και µεγάλες µονάδες αιγοπροβάτων, οι οποίες απαιτούν ταχύτητα, βέλτιστη απόδοση, ευκολία καθαρισµού και µείωση λειτουργικών εξόδων.

Το MP Rotary S&G έχει ευέλικτη και εργονοµική σχεδίαση, η οποία σε συνδυασµό µε τον σύγχρονο εξοπλισµό του συµβάλλει εξαιρετικά στη διευκόλυνση και επίσπευση της διαδικασίας άµελξης. Ο σχεδιασµός του επιτρέπει την  άνετη µετακίνηση απαλλαγµένη από κάθε κίνδυνο τραυµατισµού.

MP Armektron Mobile & MP Armektron EasySetUp

Το MP Armekton Mobile είναι η ιδανική λύση για µετακινούµενα κοπάδια. Συνδυάζοντας όλα τα πλεονεκτήµατα της σειράς F4A το αρµεκτικό σύστηµα είναι εγκατεστηµένο σε µετακινούµενη πλατφόρµα εξαιρετικά υψηλής αντοχής για την εύκολη µετακίνηση του συστήµατος από περιοχή σε περιοχή.

Το MP Armektron EasySetUp αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα αρµεγής το οποίο είναι εγκατεστηµένο σε πατάρι ειδικής κατασκευής ενώ ο εξοπλισµός είναι τοποθετηµένος σε ειδικά σχεδιασµένη πλάτη. Είναι ιδανική λύση µε µηδενικά έξοδα εγκατάστασης σε πρόχειρα καταλύµατα. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία