BACK TO
TOP
Agrothessaly

Τεράστια ποικιλία και αποθέµατα για κάλυψη κάθε ανάγκης

Η εταιρεία Ζαφειράκης Βίδες κατέχει πάνω από 45.000 είδη σε παρακαταθήκη, έτοιµα να καλύψουν κάθε ανάγκη.

32_27

280
0

Συγκεκριµένα, διαθέτει τεράστια ποικιλία και αποθέµατα σε βίδες παντός τύπου, βιοµηχανικά είδη, εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά µηχανήµατα, συρµατόσχοινα, ναυτιλιακά, εργαλεία κήπου, προϊόντα ηλεκτροσυγκολλήσεως και είδη προστασίας εργατών. Συνεργαζόµενη αποκλειστικά µε τους κορυφαίους οίκους στον κλάδο και σε συνδυασµό µε την άµεση διαθεσιµότητα και τις ανταγωνιστικές τιµές είναι σε θέση να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη για υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Μέριµνα για τη βιωσιµότητα

Η εταιρεία Ζαφειράκης Βίδες ανέκαθεν είχε ως προτεραιότητα να λειτουργεί µε το δυνατόν λιγότερο περιβαλλοντολογικό αποτύπωµα. Για το λόγο αυτό στόχος της ήταν να µειώνει την ετήσια κατανάλωση ενέργειας, αλλά και να ανακυκλώνει τα αχρείαστα υλικά από τις διεργασίες της. Έτσι, µε την τοποθέτηση ειδικών µπλε κάδων στις εγκαταστάσεις της προβαίνει σε ανακύκλωση υλικών συσκευασίας και χαρτιού, καθώς επίσης και των υπόλοιπων ανακυκλώσιµων υλικών (αλουµίνιου, γυαλιού, κ.ά.) που αγγίζουν στο σύνολο τους 18 τόνους ετησίως.

Καθότι όµως οι ανάγκες για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και για τη βιώσιµη ανάπτυξη έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τελευταία, η ±±επιχείρηση Ζαφειράκης Βίδες εναρµονίζεται µε αυτό και επεκτείνει ανάλογα τις δράσεις της και σε αυτό τον τοµέα. Έτσι, σε συνεργασία µε την Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ, αλλά και την ΑΦΗΣ ΑΕ, προβαίνει τον τελευταίο χρόνο σε ανακυκλώσεις ηλεκτρικών συσκευών και µπαταριών αντίστοιχα και στα τρία σηµεία πώλησης που διαθέτει. Επιπλέον, σε συνεργασία µε τη Watt + Volt, έχει εγκατασταθεί φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων για δηµόσια χρήση στην έδρα της εταιρείας, οδός ∆εµέστιχα 9, Θεσσαλονίκη.


Φωτοβολταϊκά πάνελ

Προχωρώντας ένα βήµα παραπέρα, επιδίωξη της εταιρείας είναι η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη και στο Καλοχώρι εντός του 2023 για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της, ώστε να επιτύχει το µηδενικό αποτύπωµα εκποµπών του διοξειδίου του άνθρακα σε αυτό τον τοµέα.

Με οδηγό την ποιότητα

Η εταιρεία Ζαφειράκης Βίδες µε έδρα τη Θεσσαλονίκη, εισήλθε δυναµικά στο χώρο της βίδας και των βιοµηχανικών ειδών το 1970. Σήµερα, διαθέτει δύο καταστήµατα χονδρικής και λιανικής στη Θεσσαλονίκη και στον Πειραιά και µία κεντρική αποθήκη 3.000 τ.µ. στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Με 53 χρόνια εµπειρίας στο χώρο και πάνω από 45.000 κωδικούς βίδες και εργαλεία σε µεγάλα αποθέµατα και άµεσα διαθέσιµα, είναι σε θέση να παρέχει την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση παντού.

Όραµα της εταιρείας είναι η αδιάκοπη στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και της δηµιουργίας, προσφέροντας στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα, που ικανοποιούν στο ακέραιο τις ανάγκες της κατασκευής και της βιοµηχανικής παραγωγής.

Μεγάλα διαθέσιµα αποθέµατα, γρήγορη αποστολή των παραγγελιών και ανταγωνιστικές τιµές υποστηρίζουν τον σκοπό αυτό, µε αποτέλεσµα να την εµπιστεύονται για µόνιµο προµηθευτή τους κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

«Το πάθος για τη δουλειά µας και η εµπιστοσύνη στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναµικού και των στελεχών µας, έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη της δραστηριότητάς µας στο χώρο της βίδας, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό, καθώς και στη βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία